Създадено за

Перфектните обувки за зима 2020

обувки жена мода
Снимка: iStock

Студът вече ни щипе по бузите и ни напомня капризите на зимата.

Време е да се подготвим за снега и дните, в които топлите зимни обувки ще бъдат безценно съкровище.

Качествената кожа и хубавите цветове ни носят едновременно комфорт и настроение. Комбинация, която обичаме.

Нека се запознаем с тенденциите при зимните дамски обувки от Fashion Days за една по-стилна и приятна зима:

обувки зима жена
Снимка: iStock

Спортни обувки

Кецовете и маратонките остават в играта при сух студ. Дизайнерите се грижат да разчитаме на топли подплатявания във вътрешната част и стабилни материали на изработка във външната. Спираме се на любими брандове като New Balance, Nike и Adidas. Носим ги с удоволствие и в офиса, и в парка.

Ботуши до коляното

Когато избираме дамски ботуши, опциите до коляното ни привличат с това колко са топли, а същевременно и премерено елегантни. Носим си ги с поли до коляното и подходящи за сезона рокли от плътни материи. Палитрата е разнообразна, но дизайните в неутрални тонове ни допадат с опции за повече комбинации.

Кецове с платформа

Спортните модели обувка с дебела подметка или равна платформа продължават да бъдат супер тренди за зимните месеци, защото ни позволяват да запазим удобството на кецовете и през мразовитите дни. Вариациите от велур също ни допадат.

обувки зима мода
Снимка: iStock

Ботуши с катарами

Катарамите и каишките се завръщат с пълна сила като декоративен и функционален елемент, Масивните подметки, които преливат дори в лека платформа са още едно по-пънк допълнение към стила ни. Миксираме стиловете и носим тези модели дори с рокли и поли за контраст.

Ботуши

Снегът, поледиците и откровения студ рано или късно ни провокира да посегнем към чифт класически топли и най-вече непромокаеми ботуши. За наша огромна радост в изобилието от модели откриваме такива със страхотен силует, които са не само супер комфортни и практични, но също така стилни. И приятно се вписват с ежедневния ни гардероб.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти