Парти с истински ретро привкус

Витрината на софийския магазин на "Макс и Ко." също бе преобразена в стила на 50-те години
Снимка: mdl.bg

В стила на легендарното десетилетие на 50-те години на миналия век италианската марка "MAX&Co." посрещна клиенти и специални гости на бранда на 8 октомври в бутика на бул. "Витоша" 56.

Събитието бе озаглавено "Fifties Party" заради неповторимото цветно и оптимистично настроение, присъщо на ерата на експресивността и свободата. Гостите бяха очаровани от вдъхновяващите модели от колекцията за сезон есен/зима 2013 на "MAX&Co." в стил 50-те, притежаващи характерната за тези години подчертана женственост, допълнена със съвременно модерно излъчване.

Специално поканени за повода бяха дамите от струнния квартет "Hypnotic" и актрисите Бойка Велкова и Симона Халачева, които бяха очаровани от дрехите и аксесоарите, носещи чиста привлекателност и класическа изтънченост, вдъхновени от средата на миналия век.

Атракция за присъстващите бяха и последните модели скутери "Vespa", притежаващи иновативен дизайн, запомнящ се стил и характерна свобода на движение. За винтидж визията на дамите пък се погрижиха професионални гримьори и фризьори.

Апетитен кетъринг допълваше бара, където солени маслени бисквити, тарталети с мус от сирене, френски кексчета, сливи в шоколад, къпкейкове с разнообразни аромати и мини плодови тарталети апетитно изкушаваха дошлите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти