Отворете вратите на тайната градина на Pandora

Отворете вратите на тайната градина на Pandora
Снимка: Pandora

Този сезон Pandora представя една магична градска градина, която ще вдъхнови всяка жена да открие себе си и да развие своята креативност до необятни висини.

Много повече от колекция, Градината на Pandora е място, в което ще изразиш себе си, нов начин да уловиш емоциите и да подчертаеш женствеността си. Изцяло ръчно завършени красиви модели, висококачествени материали и игра на нюанси, позволява на всяка дама да добави индивидуалност в своята история от незабравими моменти.

v
Снимка: Pandora

v
Снимка: Pandora

“Жените носят толкова много сила в себе си, бижутата са един красив начин да я покажат на света, който ги заобикаля.”, споделят криейтив директорите, които стоят зад моделите Francesco Terzo & A. Filippo Ficarelli.

v
Снимка: Pandora

v
Снимка: Pandora

Акцентите в колекцията - пеперудата, четирилистната детелина, калинката и цветето - носят силното послание за лично развитие, създаването на късмет и изразяването на уникалната красота, идваща отвътре.

Изберете вашите модели и позволете на себе си свободата, която заслужавате с Градината на Pandora.

v
Снимка: Pandora

v
Снимка: Pandora

Очаквайте от 1-ви април в България.Вдъхновете се на pandora.net, поръчайте онлайн oт silvercourt.bg.

#PandoraGarden

v
Снимка: Pandora

v
Снимка: Pandora

PANDORA създава, произвежда и дистрибутира ръчно завършена бижутерия от висококачествени материали на достъпни цени. Бижута PANDORA се продават в повече от 100 страни, на 6 континента, в над 7,700 обекта, включващи повече от 2,600 концептуални магазина. Създадена през 1982 в Копенхаген, Дания, PANDORA работи   с екип от 27,700 човека по целия свят, като повече от 14,000 са ситуирани в Тайланд, където компанията произвежда своите бижута.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти