Още по-красиви с Doppelherz® (игра с награди)

жена красота
Снимка: iStock

Почистване, хидратация, крем. Почистване, хидратация, крем.

Това е мантрата, която всяка една от нас трябва да спазва всяка сутрин и вечер, за да си гарантира най-добрия външен вид на кожата.

Във финия баланс на красотата обаче има още една, невидима съставка, която рядко идва в красиво бурканче, но е поне три пъти по-важна от крема.

Това е храната и по-точно микроелементите, витамините и минералите, които поемаме с нея.

Храната в днешно време става все по-бедна на тези съставки заради индустриалното отглеждане, освен това възрастта, стреса и замърсената околна среда също оказват негативно влияние. Затова се налага да се доверяваме на пиенето на хранителни добавки, които да ни помагат да сме красиви.

жена красота
Снимка: iStock

Имената на тези важни нутриенти вероятно знаете – витамини В, цинк, биотин.

Други, като силиция, тепърва ще заемат полагащото им се място в Алеята на красотата.

Учените от развойния център на Допелхерц в Германия са избрали конкретни съставки, които активират вътрешните запаси от красота на тялото и са ги вложили в новия Допелхерц® Комплекс за красота.

Те са съчетали различни витамини, микроелементи и други съставки, като всички имат, по един или друг начин, отношение към красота.

Новото в този комплекс е засиленото съдържание на силиций.

жена красота
Снимка: iStock

Силицият е интересен микроелемент, който се съдържа в почвата. Набавяме си го от растителни източници - зърнени храни, предимно.

Категорично доказано е, че приемът му с напредване на възрастта намалява.

В Германия и като цяло в западна Европа има сериозна традиция на прием на силициеви продукти за красота – от млади момичета за подобряване на проблемна кожа, до по-зрели дами за повлияване на възрастовите изменения в кожата, косата и ноктите.

Силицият като минерал участва в структурата на кожата и ноктите. Продължителният прием на силиций удебелява косъма, прави го по-издръжлив на опън, по-еластичен и по-малко чуплив, показва скорошно проучване.

Именно заради тези стимулиращи качества в естетиката, силицият е включен в Допелхерц® Комплекс за красота.

жена красота
Снимка: iStock

И ако трябва да се върнем на мантрата от началото на материала, формулата за красота е „почистване, хидратация, крем, силиций, почистване, хидратация, крем, силиций“. Допелхерц® Комплекс за красота ще откриете в аптеките.

За да се уверите лично в качествата на добавките, Edna.bg и Допелхерц ви дават възможност да отговорите на един лесен въпрос, който може да ви донесе като награда 1 от 10 комплекта опаковка Допелхерц Комплекс за красота и опаковка Допелхерц Детокс.

*Играта приключи на 7.06.2019

**Победителите в играта са:

Ю. Г.

М. Н.

Л. Г.

М. М.

Е. П.

П. В.

С. К.

Е. С.

И. Д.

Х. Т.

От Doppelherz® ще се свържат с печелившите, за получаване на наградата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти