Създадено за Lilly Drogerie

Облечете кожата си в тон с есента – ето и с кои продукти!

Облечете кожата си в тон с есента – ето и с кои продукти!
Снимка: iStock/Getty Images

Есента е много красив и изненадващ сезон – един ден може да ни поглези с късни слънчеви лъчи, друг - да ни удави в дъжд, а през третия да ни донесе толкова депресираща мъгла, че да си казваме, че който хвали есента, трябва да е луд. Факт е, че като всеки сезон, тя си има своите добри и лоши черти. Може да изпъстря света ни, да прави дома ни още по-уютен и да ни приканва да пием топли напитки и да четем книжки, но в същото време ни отнема горещото време, топлите плажове и безгрижието на лятото. Есента е сериозна, леко намръщена, но е винаги предвестник на ново начало. И, докато ние усещаме куп емоции, свързани с есента, представете си само как се чувства кожата ни! Ту студено, ту влажно, ту по-топло…Та да, мисълта ни беше, че вместо да й се сърдите, може да я поглезите с подходящи за преходни сезони продукти. Нашият екип е винаги насреща, за да огледа предварително кои продукти задължително трябва да имате за този сезон и отскочихме до любимата ни Lilly Drogerie за малко есенен шопинг. Ами да – както си имате любими ботуши, яке или дънки, които просто нямате търпение да дойде есента да облечете, така сме и ние с козметиката. Ето какво добавихме в нашата кошница и защо.

VELNEA SERUM VITAMIN C Избелващ серум

а
Снимка: Lilly Drogerie

Директно щом чуете „избелване“ или „изсветляване“ като действие на даден продукт, трябва да знаете, че той е по-скоро за след лятото. Все пак тогава мислим само за потъмняване, нали? Времето на серумите с Витамин C е именно сега, защото и кожата е като нашата имунна система – нуждае се от витамини, особено през преходните сезони. Серумът на VELNEA съдържа Витамин С и Melavoid™(естествена активна съставка, която изсветлява кожата равномерно, като по този начин намалява броя на различните видове петна, вследствие от хиперпигментация), които действат в тандем, за да подобрят текстурата на кожата. Нежната формула не дразни кожата и спомага за премахване на петната, възстановява гладкостта, блясъка и жизнеността й.

VELNEA Хиалурон крем за нормална и комбинирана кожа

а
Снимка: Lilly Drogerie

Хиалуроновата киселина – нашият приятел! Това е една от най-любимите ни съставки в козметичната индустрия и тя не признава сезон. Въпреки това, есента е подходяща за нов крем, защото тогава кожата се усеща дехидратирана. С годините кожата губи своята еластичност и блясък, а последиците от това, уви, бързо стават видими. Количеството хиалуронова киселина в кожата намалява, оставяйки кожата по-малко хидратирана и  еластична. Хиалуроновият крем за лице на VELNEA се базира на доказания положителен ефект на хиалуроновата киселина в процеса на подмладяване на кожата. Кремът е специално разработен за нормална и комбинирана кожа, а съдържащата се в него комбинация от къси и дълги вериги на молекулите на хиалуроновата киселина, спомага за забавянето на процеса на стареене и образуването на нови бръчици.

VELNEA FACE CARE Нощен крем за суха и чувствителна кожа

а
Снимка: Lilly Drogerie

Един съвет от нас – във вечерната рутина използвайте нощен крем – тези продукти не случайно са създадени за тази част от денонощието – именно тогава кожата си почива, възстановява се и се регенерира и изисква по-богати и специфични текстури. Малко по-горе ви препоръчахме крем за нормална и комбинирана кожа, а сега ще обърнем внимание на нощната грижа за дами със суха и чувствителна кожа. Богатият нощен крем на VELNEA е нов продукт в линията на продукти за грижа за лицето и осигурява необходимата грижа, възстановявайки кожата през нощта и снабдявайки я с нужната доза хидратация, но не само! Кремът успокоява зачервяванията и намалява раздразненията. Формулата му е базирана на масло от ший, екстракт от нар и арганово масло, които оставят кожата мека и сияйна не само на сутринта, а в продължение на целия ден.

VELNEA Маска за лице пилинг

а
Снимка: Lilly Drogerie

Че кога, ако не есента да си правим парти с маски? Не, не визираме Хелоуин, а маски за лице, които нямат за цел да ни правят по-страшни, а по-красиви. Ами, да! Едно от най-приятните занимания през по-студените месеци е да се глезим подобаващо, като отделяме време за себе си. Маската за лице за нас е аналог на пълен релакс, защото, когато си с маска, не можеш да правиш нищо друго, освен да си почиваш или ако се отдаваш на дадено занимание, то със сигурност е нещо приятно. Този сезон избрахме маските на VELNEA, които са обогатени с екстракти от малина, червена и черна боровинка за дълбоко почистване и премахване на замърсяванията. След тяхната употреба кожата ви е кадифено мека и чиста.

Всички тези находки, а и много други, може да откриете в любимата си Lilly Drogerie. Отиваме ли на шопинг?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти