Създадено за Lilly Drogerie

Новости и must-have продукти за най-женския месец ( 3 продукта на СТРАХОТНА цена)

d
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Приветствайте март – най-женският месец от цялата година. Характерът му е променлив като на дамите – понякога може да бъде слънчев, понякога дъждовен, дори и снежен. Но, знаете ли какво е най-хубавото? Природата се пробужда, така както желанието ни да се усмихваме повече, да изхвърлим всичко старо от гардероба и тоалетката си, за да оставим място за топли слъчеви лъчи и нови придобивки.

Ето и нашите идеи за предпролетен шопинг, които да ви усмихнат и още по-хубаво - няма да натежат на семейния бюджет. Настанете се удобно, направете си любимата напитка, защото ще си говорим за козметика.

Нашите приятели – серумите.

Тези малки помощници са най-краткият път към здравата и блестяща кожа. Обикновено са с много по-лека текстура от крема и са заредени с изключително мощни съставки. Използват се като обогатяваща стъпка в рутинната грижа за кожа, която третира определен проблем. Например – дехидратирана кожа или избледнял тен. Да видим серумите от VELNEA, които спечелиха нашите сърца.

VELNEA HOLO Хидратиращ серум за лице 20 мл.

d
Снимка: Lilly Drogerie

Серум и блясък в едно? О, да! За всички дами, които обичат да сияят – приветствайте най-новия серум от VELNEA с HOLO ефект. С него кожата е не само бляскава, а и с подобрена текстура. Иновативната формула на този зашеметяващ продукт включва нектар от синьо агаве, Earth Marine Water TM и Trehaloze, които работят в синхрон, за да възстановят блясъка на кожата, да създадат безупречен тен и да я заредят с мощна хидратация. И не само - VELNEA Holo е допълнително обогатен с кожен пробиотик, който спомага за свързването на водата и регулира стойността на pH на кожата.

VELNEA HOLO Антиоксидант серум за лице 20 мл.

h
Снимка: Lilly Drogerie

Махнете за довижданете на повяхналия тен и страничните ефекти, които замърсената околна среда оказва върху кожата. Тази година ще може да се усмихнете на слънцето с кожа, коята буквално блести и го отразява по най-зашеметяващия начин. Защо? Супер плодовете идват на помощ - антиоксидантният серум VELNEA HOLO е обогатен с три естествено богати на антиоксиданти съставки – джинджифил, acai и годжи бери. А специалната му формулата е разработена така, че да предпазва кожата и от свободните радикали, като същевременно ревитализира, укрепва и подобрява тонуса й.

VELNEA Балсам за устни ретро, 4.5 гр.

a
Снимка: Lilly Drogerie

Новите балсами за устни имат толкова сладки опаковки, че са като машина на времето! С дизайн, вдъхновен от любимия касетофон, телефонът с шайба или онзи сладък и заоблен бус, с който героите от старите ленти обикалят страната – вие сами избирате къде да се пренесете, но внимавайте – надали ще се задоволите само с един от тези балсами! Освен невероятната си опаковка, тези красоти имат благотворно действие върху вашите устни - осигуряват интензивна защита от студ, вятър и слънце. А млечният протеин и екстрактът от мед, хидратират и ги подхранват, оставяйки ги гладки и копринено меки. А най-хубавото е, че цената им е толкова примамлива, че несъмнено ще може да си вземете всички за личната колекция.

И, понеже, мили дами, ние знаем, че сте супер герои и често поставяте щастието на семейството си над своето собствено, каним ви да се отбиете в най-любимата си Lilly Drogerie. Така, освен да поглезите заслужено себе си, ще може да заредите и цялото семейство с красиви и практични продукти, при това на винаги ниски цена.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти