Ново начало

Карин и Джулия Ройтфелд
Снимка: Getty/Guliver

Кристина Гочева

Докато партнираше на Карл Лагерфелд в представянето на изложбата към новата му книга с фотографии  "The Little Black Jacket", излязла изпод вещия й редакторски поглед, Карин Ройтфелд произведе новина.

Жената, за която няма тайни в света на модата, спомена, че ще зарадва любителите на луксозни печатни издания с ново списание, което предстои да стане факт през септември. Името му тъне в мистерия, но вече е ясно, че ще излиза два пъти годишно и ще носи непреходното усещане на книгата повече, отколкото сравнително мимолетния живот на списанието. Книгата-списание ще събере дългогодишния опит на бившия главен редактор на френския "Вог" (Vogue) и ще въплъщава свободата, която модата предлага.

На една от най-стилните дами в света й предстои и друго щастливо събитие – това да се превърне в най-стилната баба, след като бременността на дъщеря й Джулия вече напредна. Вероятно тя ще приеме и тази роля с присъщата й хладнокръвност и елегантност, както постъпи, когато сама се детронира от завидната позиция на главен редактор, за да следва себе си.

Биографията на модната икона е най-голямото доказателство, че предстои да видим един проект, който със сигурност ще размести модните пластове. Ройтфелд сподели, че работата по проекта е базирана в Ню Йорк, което подхрани слуховете и догадките в модните среди в посока, свързана с издателската група на V Маgazine и Visionaire, известни със слабостта си към списания-книги, и с които Ройтфелд вече има няколко успешни проекта зад гърба си.

Любителите на битови подробности твърдят, че решението й да се базира в Голямата ябълка е свързано и с бъдещите й ангажименти на баба, а именно - близост до дома на дъщеря й Джулия.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент