Новите трансформации на Джей Ло, екзотика и аристократизъм от Никол Кидман и още най-добра звездна мода напоследък

червен килим
Снимка: Getty

Деница Димитрова

След Филмовия фестивал във Венеция насочваме поглед към следващите събития с червен килим и знаменитостите, от които можем да си водим записки по стил.

Дженифър Лопес е във вихъра си покрай новия филм със свое участие „Да свалиш Уолстрийт“. За събитие по този повод тя се появи в хотел „Четири сезона“ в Бевърли хилс с плисирана кожена рокля Zimmerman и доказа, че може да е секси дори когато една дреха я покрива от глава до пети.

червен килим
Снимка: Getty

На премиерата на филма в Торонто Джей Ло направи смел избор с жълта рокля Maison Yeya от сатен. Жълтите ленти и панделки обаче не подчертаваха толкова извивките ѝ, колкото сме свикнали, за разлика от V-образното деколте.

червен килим
Снимка: Getty

Следващо добро попадение се оказа съчетанието в къси панталони и блуза Valentino, което облече за гостуване при онлайн радиото SiriusXM. А с комбинацията от връхна дреха с пера и мъниста на същата марка визията на Дженифър придобиваше нов облик.

червен килим
Снимка: Getty

червен килим
Снимка: Getty

Друго лице, което се радваме да видим отново под светлините на прожекторите, е Никол Кидман. За наградите на сп. “GQ”, където спечели отличието за Актриса на годината, австралийката беше облечена в рокля Ralph & Russo, която описваше изящната ѝ фигура. Орнаментите и изрязаните части придаваха на Никол екзотичност, която не сме очаквали да ѝ отива.

червен килим
Снимка: Getty

Актрисата посети премиерата на новия си филм „Щиглецът“ в Торонто, залагайки на класическо черно с рокля Chanel. Моделът беше украсен с дантела, мъниста и колан около талията. Сако и обувки в същия тон, както и бижута с перли и смарагд допълваха изисканата визия.

червен килим
Снимка: Getty

Никол Кидман остана на подобна цветова вълна и по време на Нюйоркската седмица на модата. Там носителката на „Оскар“ беше сред гостите на ревюто на Michael Kors, като носеше изцяло дрехи на марката.

червен килим
Снимка: Getty

Американската премиера на „То: Част втора“ бе поводът Джесика Частейн да облече приказна рокля в смарагдово зелено от есенната колекция висша мода на Zuhair Murad. Цветът подчертаваше чудесно този на косата ѝ, а мънистата придаваха загадъчен вид.

червен килим
Снимка: Getty

42-годишната актриса направи прекрасна поява и на премиерата във Великобритания. За събитието Частейн беше избрала дълга дантелена рокля Elie Saab в черно, с изрязани ръкави и полупрозрачна долна част.

червен килим
Снимка: Getty

Седмицата на модата в Ню Йорк беше открита със събитието „Иконите на Harper’s Bazaar”, където модното списание събра в Хотел „Плаза“ най-стилните според изданието звезди. Сред тях беше и Зендея, облечена в тъмносив костюм Berluti с мраморен десен и вратовръзка.

червен килим
Снимка: Getty

Певицата и актриса, която напоследък се утвърждава и като модна икона заради сътрудничеството си с Tommy Hilfiger и Lancome, заплени и с още няколко появи. 70-те години бяха вдъхновението ѝ за появата на модните награди на “Daily Frontrow”.

Вижте още най-добре облечени знаменитости тук >>>

Там Зендая носеше сатенен костюм в цвят бордо от съвместната си колекция с Tommy Hilfiger, както и барета в тон. Блузата и шала на точки бяха в допълваща се гама и се превърнаха в ярък акцент.

червен килим
Снимка: Getty

Романтика и рок съчетаваше следващата ѝ визия. За ревюто на Marc Jacobs в Ню Йорк певицата и актриса носеше копринена мини рокля и кожено палто, а още блясък внасяха висящите обеци.

червен килим
Снимка: Getty

Сред любимите ми визии от Седмицата на модата в Ню Йорк е Кейт Бланшет, облечена в Ralph Lauren за шоуто на марката. Моделът прилича на дълга рокля, но всъщност е широк гащеризон, който с кройката и материите си подчертаваше аристократичното излъчване на австралийката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F🌟hits / F🌟hits.TV (@fhits) on

Вижте още най-добре облечени знаменитости тук >>> 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти