Новите модни тенденции при обувките!

Новите модни тенденции при обувките!
Снимка: Deichmann

Лилия Огнянова

През настоящия пролетно-летен сезон ни очаква голямо разнообразие от ботуши: летни без подплата, в стил момчешки шик или пък с проветриви перфорации, прорези или пък с капси и блестящи камъчета!

Що се отнася до това как да съчетаваме дрехите, обувките и аксесоарите има редица писани и неписани правила.

Важно е да експериментирате и все пак да се водите от основното правило да ви е удобно и да се чувствате добре.

Ако ще излизате с приятели в парка, на разходка в зоологическата градина, на рожден ден или на парти на плажа, можете да предпочетете дрехи и обувки, с които ще ви е най-удобно. Ако сте канени на важна бизнес среща, коктейл или друго подобно събитие, то ще трябва да предпочетете по-стилно облекло, обувки на ток, пасващи си като цвят и модел с тоалета.

За новия пролетно-летен сезон тенденциите са изключително разнообразни и предлагат за всеки вкус по нещо.

Най-доброто от ботите

Почти е невъзможно да им се наситиш! Новите летни боти са извоювали своето място в сърцата ни и отново ни убеждават с много финес и шик!

Декоративните прорези

Новият Cut out тренд носи не само усещането, но и стила на свеж повей в лятната мода! Изключително удобни за носене и за комбиниране… Модерно изкуство от най-силната му страна!

Лоуфър мания
 

И в модата жените се еманципираха и предпочитат както в ежедневието, така и за особени случаи равни и удобни обувки! Поздравления, за тях сега има особено богат избор!

Новите равни

Това важи и за балерините! Дали с декоративни камъчета, съвсем изчистени или в леопардова визия… новите равни обувки са специални!

Черно и бяло

Всеки от тези неутрални цветове е сам по себе си заявка за стил, сега обаче те се преоткриха един друг и празнуват новото си модно съжителство!

Мания за сандали

Новите сандали са предимно равни. С каишки по и около крака в най различна форма, понякога и над глезена, те са невероятно кокетни в топли кафяви цветове!

С повече блясък 

И при новите модели сандали се налага актуалният тренд металик. Златното, сребърното и бронзовото, както и искрящата холографска визия подчертават дамските ходила!

Черно лято

Черното винаги е актуално! Това е и мотото на идващото лято. Затова и новите красавици в черно се представят под формата на небрежно-елегантни сандали с каишки!

Клиновиден ток

И лято 2014 няма да мине без тях – любимите летни сандали с клиновидни токове от лико. При това комбинацията от платформа и клиновидна форма е гаранция за стабилност!

Очаквайте от 13 до 24 май играта на Deichmann и Edna.bg.

В нея ще можете да проверите дизайнерските си умения като съчетавате всеки ден най-подходящите според вас обувки с предложения от нас тоалет.

Ще разберете и какви са предпочитанията на останалите участвали в играта. Накрая можете да участвате и в томбола за 4 ваучера за покупка от Deichmann, всеки на стойност 40 лв.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти