Новите модни икони

Новите модни икони
Снимка: Getty/Guliver

Кели Озбърн - дъщерята на легендарния Ози Озбърн, бе коронясана за модна икона от редакторите на британското издание на "Космополитан".

Изданието избра някои отнай-стилните, красиви и популярни в шоубизнеса дами.

Почетното звание "модна икона" получи светската лъвица Кели Озбърн. Тя беше учудена от наградата, но е изключително благодарна за признанието.

Кели не се смята за стилна красавица и даже е убедена, че могат да бъдат открити много по-очарователни жени от нея.

Допреди две години дъщерята на Ози беше дебело и сърдито момиче, с много лош вкус за татуировки и дрехи. Единственото, с което бе известна е, че е дъщеря на Ози и Шарън и участва в семейното им риалити шоу.

В един момент обаче Кели реши да промени живота си и започна със спартанска диета и много спорт. Резултатът не закъсня. Тя вече изглежда изключително добре, освен това споделя, че се чувства щастлива, спокойна и много по-доволна от себе си и живота си отколкото преди.

След това последваха участия в различни предавания, а самата Мадона я избра за рекламно лице на модната си линия.

Друга популярна дама, която бе оценена по достойнство, е американската актриса Джулиан Мур.

Тя ще е новото лице на известната козметична фирма L'Oreal.

"Самата аз използвам продуктите на тази марка. Прекрасно е, че ставам лице на продукт, достъпен за всички", каза актрисата.

Актрисата определено изглежда зашеметяващо и никой не би ѝ дал 51 години. Това са забелязали и от L'Oreal и са побързали да я направят водещото рекламно лице на новата си рекламна копания. Джулиан е икона и еталон за женственост и красота от години насам.

Според Мур тайната на нейната красота е проста: тя използва козметичен крем за лице и продукти срещу вредното въздействие на слънцето.

Джуалиан изпълни главните роли във филмите "Големият Лебовски" и "Ханибал". Тя е лауреат на наградата "Еми" и четири пъти бе номинирана за Оскар.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти