Новите дрехи на мола

Новите дрехи на мола
Снимка: Mall of Sofia

Mall of Sofia отново доказа, че стремежът и желанието за развитие са пътят към успеха.

Съвсем скоро се очаква процесът на промяна, който наблюдавате в Mall of Sofia, да даде своя резултат, а именно откриване и обновяване на магазини, влизане на разнообразни марки. Строежи и винили, боя и "щури" четки из любимия мол може да означава само едно - ВЪЗРАЖДАНЕ, което ще провокира положителни емоции и привличане на нови клиенти. Новите ни предложения и идеи ще разкрият един различен поглед към случващото се в Сърцето на София.

През ноември ще бъде открито преобразеното ниво - 2, което събира всичко необходимо за домакинството на един етаж, а именно Пикадили, Техномаркет и голяма дрогерия. Достъпът от паркинг нивото до търговския център ще бъде улеснен и ще позволи един неусетен "преход" към любимите кътчета в мола.

Какво е новото?

"Promod" ще бъде новото допълнение към модната ни селекция от магазини. Френската марка за дамско облекло, актуални тенденции и интересни идеи може да намерите на партера. Очаквайте откриването на "Promod" в края на месец ноември.

"Musette" разшири двойно своя магазин, предлагайки вълнуваща "разходка" из света на аксесоарите. Партерът е мястото, където ще можете да се запознаете с качеството на марката.

Обновеният магазин на "Triumph", намиращ се на ниво 1,  "триумфира" с нови луксозни и предизвикателни колекции, оформящо бельо, домашно облекло и много други изненади.

Аптека "SCS", намираща се на партера, вече смени местоположението си и разшири своята площ. Обновената аптека предлага пълна гама лекарствени продукти, висококачествена, клинично изпитана козметика на водещи в света фармацевтични компании.

Наскоро обновеният магазин "Esprit" отново внася изненада за клиентите си, като предлага вече и колекцията си за деца. На ниво 1 в Еsprit можете да намерите цветни комбинации и актуални предложения, които съчетават въображение и стил.

Австрийската марка "Skiny" допълва лидерите на пазара в сферата на бельото. С повече от 100 годишна история, "Skiny" продължават да предлагат своя интересен и провокативен поглед към модата и новите тенденции. Есенно-зимната колекция,  вдъхновена от усещането за свобода, пътуване и прикюченски дух, ще бъде в Mall of Sofia в края на месец ноември.

"Shoes Love Bags" е новото попълнение за любителите на обувки, чанти и аксесоари. "ck Calvin Klein", "Calvin Klein Jeans", "United Nude", "Just Cavalli", "Buffalo", "Coach", "Alessandro dell’Acqua", "Tosca Blu". Това е само част от дългия списък с марки, които мултибранд лейбъла предлага. Съвременен и концептуален, бутикът е вече познат на любителите на модата и индивидуализма. Откриването на магазина ще бъде в края на месец януари 2013 г.

Нови щандове

"Casyopea" e с нов и пълен с изненади щанд. Разнообразието от ръчно изработени продукти, сапуни, свещи, козметика за лице и тяло ще бъдат изложени на специален щанд на партера.

Вече е открит и "Elusion" - щанд за електронни цигари и подходящи аксесоари за тези, които искат да изпитат волята си и да спрат тютюнопушенето, за да са в крак с екотенденциите.

През декември три временни щанда ще помогнат на клиентите в техния коледен шопинг, като предложат разнообразие от играчки, цветна украса, тематични сувенири и много други изненади.

Следи новто при нас!

Ако искаш да научаваш за новини и промоции от Mall of Sofia, следвай ни във Facebook или се абонирай на сайта за нашата E-mail листа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти