Нова мода в годежните пръстени

Пръстен със сапфир
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Годежният пръстен е особен вид бижу, което може да преобърне живота на една жена. Много има какво да се обяснява за това как да изглежда и как да бъде връчен един пръстен за годеж, но най-важната му функция е той да изглежда толкова невероятно и зашеметяващо, че да се чуе заветното "Да".

Мъжете знаят, че трябва да измислят оригинален и непременно много романтичен начин да предложат брак на избраницата си и годежният пръстен играе ключова роля в цялото представление. Може да бъде сложен на дъното на кристална чаша, пълна с шампанско, в чашката на цвете или връчен на върха на Айфеловата кула, но колкото и да е оригинален или банален начинът на предлагане на брак, ако пръстенът не е по вкуса на дамата или не й става, всичко ще се провали.

Класиката в жанра са диамантите. Понякога камъкът е много мъничък и не особено блестящ, но все пак е диамант. За тези, на които диамантите им се струват прекалено клиширан избор, имаме успокоение - на мода вече са изумрудите! Те изместват диамантите и сапфирите от най-търсените скъпоценни камъни за годежни пръстени.

Смарагдът, което е другото име на изумруда, изразява любов, надежда и вечна младост и именно в това се крие отговорът на въпроса, защо е толкова предпочитан от бъдещите младоженци.

Другият важен фактор в модата на годежните пръстени е, че все по-популярни стават тези с нестандартен дизайн. Пръстените биват с камъни под най-различна форма и в най-разнообразни цветове, а не са малко и дамите, които сами си казват какъв вид камък предпочитат - опал, рубин, топаз, ахат, изумруд или обикновени Сваровски.

Задължително е обаче годежният пръстен да има камък! Изчистени пръстени от благороден метал са само венчалните халки.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти