Създадено за Lilly Drogerie

Нов сезон – още по-добра кожа! Вижте в кои продукти се влюбихме

Нов сезон – още по-добра кожа! Вижте в кои продукти се влюбихме
Снимка: Istock

Какво означава за вас красотата? Абстрактното й понятие налага много и различни размисли по темата, но истината е, че за всеки тя е нещо различно. За нас красотата е да се чувстваме добре в кожата си. Да гледаме отражението в огледалото и да виждаме едно по-добро и усмихнато „аз“, което е уверено в себе си и готово да се справи с всяко едно предизвикателство на деня. И, всъщност, тя не е толкова трудна за постигане…ако имате малко воля и правилните продукти. Този месец се разходихме до любимата ни Lilly Drogerie и си набелязахме 4 страхотни продукта, които до 31-ви март всеки притежател на карта Lilly Club, може да си закупи с до – 35% намаление. Страхотно, нали? Да започваме!

GENEO PERSONAL Уред за грижа на лице

Снимка: Lilly Drogerie

Когато става дума за лицето, особено неговото почистване, трябва много внимателно да избираме всеки продукт. „Джаджите“ отдавна навлязоха в нашия лайфстайл, защото са много по-ефективни от обработката с ръце или само с памучен тампон. Има причина електрическите четки за зъби да са толкова популярни – същото е и при продуктите за лице. Особено през последните две години, когато грижата вкъщи стана предпочитана и популярна.

GENEO PERSONAL е първокласно козметично устройство за ексфолиране на кожата, обогатяване с кислород и грижи, което осигурява пълна рутина за красота на лицето, при това във вашия дом. Използвайте ежедневно за почистване на кожата и веднъж седмично, за да ексфолирате и доставяте нужната доза кислород на кожата. Прилагани заедно, тези прочистващи и лечебни съчетания възстановяват и освежават кожата в дълбочина и й подпомагат да абсорбира жизненоважни хранителни вещества, които я правят здрава и още по-красива.  

TRIPOLLAR STOP X Уред за грижа на лице

Снимка: Lilly Drogerie

Появата на бръчици и фини линии може да е малко стряскаща, но това не бива да ви притеснява, особено когато вкъщи разполагате с точния помощник, който освен, че е ефективен има и страхотен, ултра-женствен дизайн. TriPollar технологията се базира на радиочестотна енергия, като процедурата контролирано и дълбоко загрява повърхностните и дълбоките слоеве кожа посредством електроди. Затоплянето на кожата ускорява метаболизма й и фибробластите (производителите на колаген), като този процес води до  незабавно стягане на кожата, а тя започва да образува нов, млад колаген, възстановявайки се отвътре. А защо колагенът е толкова жизненоважен, когато става дума за здравето и красотата на кожата? Той е протеин, който е отговорен за нейната гъвкавост, осигурява структурна опора, здравина и еластичност на лицето и е важен за намаляване на признаците на стареене. За съжаление с възрастта, естественото му производство намалява и тук идва ролята на TRIPOLLAR STOP X, който  насърчава производство на колаген и прави кожата еластична. Въпреки, че е за домашна употреба, TRIPOLLAR STOP X дава естетически резултати на професионално ниво, които се забелязват веднага, като същевременно са дълготрайни, сигурни и безболезнени.

STYLPRO Хладилник за съхранение на козметични продукти

Снимка: Lilly Drogerie

Хладилник само за козметика? Че кой не иска да има нещо такова! Представете си да имате собствен beauty мини-бар в стаята си, където да съхранявате козметичните си съкровища. Хладилникът е с невероятен ретро дизайн и е изключително функционален и практичен. Най- после вашите любими продукти ще намерят своя дом и ще са по-ефективни и дълготрайни. А вие ще се радвате на Beauty Fridge, който ще показвате на приятелките си и всички ще питат как сте се сдобили с тази бяло-златиста находка. Освен стилната си външност, козметичният хладилник е много по-добро място за вашата козметика от класическия. Охлажда 20 градуса под температурата на околната среда и е  перфектен за кремове, маски, пачове за очи, течен грим, слънцезащита и други.

SMOOTHSKIN PURE FIT Фотоепилатор с неограничени импулси

Снимка: Lilly Drogerie

Да имаш гладка кожа без много усилия е мечта на всяка дама. А и да си признаем – обезкосмяването може да бъде лееекично лекичко досадно. Може да е февруари, но не пречи отсега да си мислите за лято, плаж и морски приключения. И, ако искате гладка кожа, то SMOOTHSKIN PURE FIT е вашият продукт! Епилацията с IPL (Intensive Pulse Light) е предназначена за предотвратяване на циклите на растеж на косъма, достигайки до коренa. Как става това? Чрез светлинната енергия, която се преобразува в топлинна и деактивира космения фоликул, предотвратявайки по-нататъшен растеж. Обработените косми естествено падат от няколко дни до 1-2 седмици. SMOOTHSKIN PURE FIT има три режима на работа – бърз (с него може да обработите цялото тяло само за 10 минути), нежен (подходящ за бикини зоната и подмишниците) и силен (за маскимална мощност на устройвтото). Освен това фотоеплиторът има интелигентен сензор за разпознаване тона на кожата автоматично регулира процедурата за максимална ефективност.

Снимка: Lilly Drogerie

Ако и вие като нас сте се влюбили във всички тези продукти, сега е моментът да се сдобиете с тях и да покажете любовта към кожата си! Приветствайте началото на пролетта с нови находки и сега с до -35% по-добри цени до края на месец март за притежатели на карта Lilly Club. Разходете се до любимата си Lilli Drogerie и открийте още продукти за пролетно вдъхновение.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти