Създадено за Belodore

Нишовият парфюм или защо някои хора носят аромат на индивидуалност

Нишовият парфюм или защо някои хора носят аромат на индивидуалност
Снимка: iStock/Getty Images

Случвало ли ви се е да се разминете с някой човек и ароматът на парфюма му така да се загнезди в съзнанието ви, че да не можете да спрете да мислите за него? Усещате го навсякъде, сякаш е „залепнал“ за вас, въпреки че не можете да определите точно какво в него ви е омаяло така силно?

Ако сте преживявали такъв парфюмен гъдел, то най-вероятно сте се сблъскали челно с явлението „нишов аромат“ и не можете да се отървете от усещането, че сте пропуснали много, като не сте притежавали такъв рядък екземпляр до този момент.

Снимка: Belodore

Истината е, че мнозинството хора употребяват сходни аромати, които не се отличават много едни от други, и на човек му се струва, че всички използват един и същи парфюм – тежък и дразнещ. Нишовите аромати никога не оставят такова впечатление, защото те по същество се различават от масовата парфюмерия по няколко елемента – ароматите им са уникални (наистина!), произведени са в малки количества и обикновено се продават или само в магазините на компанията, която ги произвежда, или в някой специален луксозен магазин за нишови парфюми. Тези аромати понякога са толкова лимитирани в предлагането им, че почитателите им чакат с месеци, за да открият любимия си парфюм някъде по света.

“Една от отличителните черти на нишовите аромати е тяхната ексклузивност – при тях няма „популярни“ нотки, всичко е извънредно и специално. Те се произвеждат не от машини, а от занаятчии, които съчетават различните съставки спрямо най-високите и стриктни стандарти, а самите съставки са подбрани по изключително високите си качества. Резултатът е впечатляващ – малкото шишенце нишов парфюм е всъщност абсолютен великан сред останалите аромати, отличавайки се с пищност и несравнимо качество.” – споделят експертите от Belodore.

Нишовият парфюм никога няма да раздразни кожата ви, нито ще предизвика неприятно усещане с тежестта си – той ще оказва подсъзнателен ефект върху хората около вас и те инстинктивно ще усещат, че ароматът върху тялото ви е различен и специален, а по-чувствителните носове ще запаметят тази парфюмна феерия и ще я носят със себе си дълго време.

Снимка: Belodore

Ако на този етап в живота си още не сте притежавали нишов парфюм, време е да запълните тази празнота. Всяка жена (че и мъж) заслужава да изпита луксозното чувство на това да притежаваш парфюм, който се купува от специален магазин и още с първия контакт с кожата започва да ви отличава, да завладява и да прави впечатление.

Не се притеснявайте, ако не знаете какъв е вашият аромат и как да подберете парфюма за себе си – с тази нелека задача ще се заемат перфектно обучените служители в нишовата парфюмерия. Препоръчително е да се оставите в техните ръце и те да ви отведат в непознатия и неизследван свят на ароматите, откъдето ще излезете с ново разбиране за магията на парфюмите.

Разбира се, ние не говорим празни приказки. Това място се нарича Belodore – най-голямата верига за нишови парфюми на Балканите, и нейните професионалисти вече ви очакват в бутика в Paradise Center. Пригответе си достатъчно време, за да можете да се запознаете отблизо с ексклузивните аромати на марки като Amouage, Bond No. 9, Casamorati, Houbigant, Mancera, Montale, Nishane, Perris Monte Carlo, The Different Company, Tiziana Terenzi, Xerjoff и други. Първокласна грижа за кожата на лицето пък ще намерите сред марките Dr. Barbara Sturm, Bellefontaine, Margy's и Elemis.

ф
Снимка: Belodore

Ако всички изброени ви звучат тотално или недобре познати, не се отдръпвайте, а се гмурнете смело в нишовата парфюмерия Belodore и задайте на експертите в нея всеки въпрос, който ви хрумне. Да намериш най-подходящия нишов парфюм не е задача за пет минути – може да отнеме и час, а понякога и повече.

Не се стряскайте, ако носът ви премине през различни аромати и емоции – от изненада до неустоимо привличане. Тялото ви самичко ще подскаже кой е парфюмът, който ще ви отличи от тълпата и ще ви придаде онази частица индивидуалност, която ви е липсвала досега. Доверете му се и се впускайте смело в това приключение - защото да намериш своя нишов парфюм е истинско приключение и който не го е изживявал, е изпуснал много.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти