Незабравими визии от наградите „Златен глобус“ през годините

колаж
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Едно от най-значимите събития от сезона на наградите e съвсем близо, а благодарение на него ще разберем и кои са най-вероятните избраници да грабнат и статуетка „Оскар“ през 2021 г.

Наградите „Златен глобус“ традиционно се връчват в началото на януари, но заради пандемията от коронавирус тази година ще бъдат раздадени на 28 февруари. За първи път в историята на тези отличия събитието ще бъде предавано от двата бряга на Щатите - водещи ще бъдат Тина Фей, която ще излъчва от Ню Йорк, и Ейми Полър - от хотел „Бевърли Хилтън“ в Бевърли Хилс, Калифорния, където обичайно се провежда церемонията.

За разлика от официало събитие като това на „Оскар“-ите, вечерта на Златните глобуси е замислена повече като приятелско събиране. Звездите не са настанени в салон със седалки, а около кръгли маси, които споделят с останалите си номинирани колеги си от същия филм и техните придружители.

Както и знаменитостите в Холивуд признават, те гледат на церемонията като на забавен повод да пият с приятелите си от индустрията. Това обаче не означава, че подготовката за външния им вид е пренебрегната.

От 1944 г. насам облеклата в празничната вечер са втората най-обсъждана тема след това кои са най-добри в киното и телевизията за изминалата година според Асоциацията на чуждестранната преса, която определя победителите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About Golden Globe 👑👑Cher&Sonny #apenas #goldenglobe1973 #cherone&only👑👑👑

A post shared by Samantha Aguiar (@samanthadelux) on

В очакване на церемонията отправяме поглед към най-красивите и обсъждани тоалети, облечени за наградите „Златен глобус“ през годините. Един от тях е коженото палто и костюма от две части с флорални мотиви на Шер от 1973 г., която виждате горе.

Разгледайте останалите незабравими визии от наградите „Златен глобус“ в галерията >>>

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти