Невероятни, усмихнати и прекрасни ангели

Миранда Кър с уникалния сутиен за няколко милиона долара
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Лилия Огнянова

Миналата година Миранда Кър пропусна ежегодното шоу на Виктория Сикрет (Victoria's Secret), тъй като беше бременна с първото си дете.

Тази година обаче, Миранда показа, че след раждането на детето си е по-красива и усмихната от всякога. Тя смени три различни ангелски визии на шоуто на Виктория Сикрет и определено се превърна в звездата на вечерта.

Кандис Суонпол откри ревюто, след нея се понесоха от изящни по-изящни "ангели", във футуристични костюми и задължителните крила.

Ежегодното шоу на световно известния бранд на лукозно бельо е едно от много очакваните модни събития. Всяка година от "Виктория Сикрет" изненадват с уникални костюми и интересни идеи, и точно когато човек си помисли, че вече са се изчерпали и няма какво повече да покажат, идва следващото им шоу и то доказва, че винаги може и по-добре.

Моделите са усмихнати, красиви и много, много дългокраки. Това всъщност, е единственото модно ревю, на което моделите са задължени да дефилират с широки и много чаровни усмивки. Всички останали дизайнери държат моделите им да са като трагични статуи, а някои даже прилагат и глоби, ако някоя не издържи и се усмихне.

Ангелите на "Виктория Сикрет" са точно обратното.

Освен всичко останало, те са задължени да имат и извивки, а не да са болезнено слаби. Новото попълнение в "ангелските" редици е Шанел Иман, на която било заръчано да качи няколко килограма и в никакъв случай да не разхожда кокали на сцената.

За доброто настроение по време на шоуто се погрижиха Джей Зи, Кание Уест и Адам Ливайн.

В клипчето по-долу може да видите и кадри от подготовката за шоуто.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти