Създадено за NIVEA

Не душ, а истинско екзотично преживяване. С грижа за природата

A
Снимка: iStock/Getty Images

Още древните римляни са знаели колко важна е водата за доброто състояние на духа. Във всеки град е имало терми с горещи и студени басейни, вани и места за релакс. Дори днес ние използваме латинското съкращение за водните ритуали - SPA. На латински означава "здраве чрез вода".

В днешно време нашите СПА центрове са истински храмове на спокойствието - тропически душове галят кожата, топлият басейн сякаш прегръща тялото и отнася всички грижи и тревоги, зареждайки тялото с енергия за пълноценен живот.

Колко често обаче ни остава време за такива глезотии? Колко пъти годишно можем да отделим поне 5 дни за себе си в хубаво SPA? Всъщност, всеки ден, при това в собствената ни баня.

Атмосфера и топлина

A
Снимка: iStock/Getty Images

За да превърнете банята си в истинско спа, декорирайте с подходящи аксесоари - дървено ведро с гъба, четка за тяло и ароматна свещ. Приберете всички козметични продукти освен душ гела.

Затоплете банята предварително, както и хавлията, с която ще се загърнете след душа.

Аромати и грижа

Освен водата, ароматите и грижата за кожата са другата тайна съставка на хубавото СПА у дома. Когато избирате своя душ гел, вие не избирате просто измиващ продукт. Избирате преживяване, настроение, вдъхновение, което ще бъде с вас през целия ден или ще даде тон за цветните ви сънища.

Ето защо толкова се радвам, че можем да говорим за душ гелове от ново поколение с бранда на NIVEA. Те са точно такива, каквито са ни нужни за ежедневното спа-преживяване у дома. И дори още повече.

Когато отворите щадящите природата опаковки на новата серия Fresh Blends, уханията ще ви запленят и ще ви отведат далече, далече от еднообразието на деня. Очакват ви бленд от плодови изкушения с натурален произход и изумително усещане за мекота и свежест.

A
Снимка: iStock/Getty Images

Всеки душ гел има нужда от специално внимание не само защото ухаят фантастично, а защото даряват кожата с различна грижа, точно както различните терапии в един добър СПА.

Банан, акай бери и кокосово мляко

Натуралните плодови екстракти и грижовното кокосово мляко ще обгърнат кожата ви в завладяваща свежест.

Диня, мента и кокосово мляко

Този ритуал на NIVEA е за освежаване и енергичен старт на деня. Ще се почуствате здрави и свежи.

Малинов сок, боровинки и бадемово мляко

Сочният аромат на горски плодове, в бленд с грижовното бадемово мляко даряват кожата и сетивата с истинска радост. Тялото е освежено като цвете, окъпано в роса.

Кайсия, манго и оризово мляко

Ежедневната употреба на този NIVEA бленд дава усещане за мека и еластична кожа.

А
Снимка: NIVEA

Грижа за красотата и за природата

Душ серията Fresh Blends на NIVEA се превърна в главен герой на това спа-преживяване у дома не само заради екзотичните аромати, а и заради щадящите околната среда, почти напълно разградимите формули. Това означава, че природата не страда от нашата красота, а също остава красива. Ценим ги и заради това, че опаковките са от 97% рециклирана пластмаса и в съставките не влизат такива с животински произход.

С грижа към планетата можем да продължим нашите освежаващи спа-процедури у дома.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти