Не довършвай плитката си: прическата на есен 2015-а

Не довършвай плитката си: прическата на есен 2015-а
Снимка: netinfo

Есента е малко коварен сезон що се отнася за женската коса. Ставаме сутрин, отделяме солидно време от утрото специално за прическата ни, използваме преса, маша или стилизиращи продукти и потегляме с увереност, че косата ни е перфектна.

Само че един кратък есенен дъжд, комбиниран с вятър, което не е рядко явление за месеците септември, октомври или ноември, може да преобърне нещата точно за минута. И от бляскава и красива, да превърне косата ни във влажна, безформена, слепена и подлагаща под съмнение самочувствието ни.

Затова някои от най-популярните стилисти в световен мащаб, грижещи се за косите на известните личности в Холивуд, дават една идея на звездите за прическа, подходяща за есента. Тъй като и те (като нас) не са застраховани от лошото настроение на есенното време.

Според тях най-подходящата прическа за есента е недовършената небрежна плитка. А голяма част от звездите постепенно я превръщат в най-любимата и използвана прическа на есен 2015-а, залагайки на нея не само в ежедневието, но и за по-официални събития на червения килим.

Сред тях са например актрисите Камерън Диас, Дрю Баримор, моделът Кара Делевин и др.

Недовършената плитка е идеална за всякакъв тип коса - с дължина до раменете, както и по-дълга. Единственото правило, за да я направите, всъщност е да не се стараете да бъде перфектно сплетена, а да изглежда така сякаш сте я направили в последните 2 минути, преди да тръгнете от вас.

Това оформяне на косата е чудесно решение за всички метеорологични условия на есента, тъй като и в дъжд, и във вятър, винаги ще изглежда секси небрежна и ще ни кара да се чувстваме кокетни, модерни, стилни и женствени.

А коафьорите дават 2 ценни бонус съвета: да я сплитаме на една страна за още по-вълнуващ ефект, както и да слагаме съвсем малко пудра за коса в корените на косата преди направата на плитката - това ще ни осигури обем винаги когато я повдигаме с пръсти през целия ден.

Прочетете още:

Най-модерните прически

Ежедневните навици на жените с красива коса

6 тенденции при прическите, които ще бъдат актуални през 2015

Коя е най-популярната прическа?

Лесна прическа с плитка

Как да си направим ефектна плитка в 2 варианта

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти