Най-горещите ароматни двойки

Класическите флакони-тела на Classique и Le Male са покрити с изобилие от зеленина и екзотични цветове
Снимка: Jean Paul Gaultier

Кристина Гочева

Парфюмните двойки дават чудесна хармонична алтернатива за всеки, който иска да бъде на едни ароматни вълни с партньора си. Привличането между половете вече не се гради на противопоставяне, а върху взаимно допълване. Вие сами избирате как да режисирате ароматния сериал на лятото с най-горещите предложения за нея и него.

При мъжките ухания водещ фактор е свежестта с главни герои лавандула, мента и кардамон. При дамите екзотични цветове флиртуват с роза, жасмин и плътна чувствена основа от пачули, примесена с водни акценти.

Част от тези аромати са като красиво цвете, което разцъфтява само един сезон. Ароматните им спомени са лимитирани и не може да ги предизвикате пак. Те остават заключени във флаконите и фантазиите. Други ще ви дадат възможност да се връщате отново и отново към най-добрите летни преживявания.

Jean Paul Gaultier Classique и Le Male Summer

В сърцето на градската джунгла вечните любовници Classique и Le Male  още веднъж са заедно в своя път до края на сезона. Класическите флакони-тела са покрити с изобилие от зеленина, екзотични цветове и диви лиани, които ги прегръщат, разкривайки тяхната магия.

Лавандулата и ментата разхлаждат топлата основа от ванилия, сандалово дърво и мускус в мъжката версия, докато екзотичните цветове на иланг-иланг, индийски жасмин, момина сълза и бял ирис завладяват сетивата на дамите.

Burberry Brit Summer Edition

Флаконите на лимитираната двойка аромати, пресъздават цветовете на модните колекции за пролетта и лятото. Емблемтичното за "Бърбъри" каре е сиво-синьо за господата и наситено оранжево за дамите.

За него уханието стартира със свеж коктейл от лайм, зелена мандарина и кардамон, подсилени от кедрово дърво, дива роза, ветивер и мускус. Сърцето на аромата за нея ще ви изненада със сладък захарен бадем и бял божур.

Diesel Fuel For Life Denim

За джинсите или добро или нищо. Те са вечни и модерни във всяка своя форма. Този път ароматната двойка на Diesel се облича в органичната и разпознаваема природа на марката – джинсите. Флаконите са изцяло в свои води в света на денима и са решени в протрит (за него) и по-светъл (за нея) вариант.

Fuel For Life DENIM възраждат визията си,  като дават на флаконите изцяло ново стилистично решение. Само капка от ароматите е достатъчна, за да завърти в главата ви мисли за свобода, младост, хедонизъм, сексуалност и рокендрол дух. Добрата новина е, че сетивата ви ще се радват на двата нови аромата повече от един сезон.

Кenzo L’Eau 2

Новата двойка аромати на Kenzo носят настроението на града и са пълни с живот. Уханието за него е дело на Соня Констан, която комбинира свежата сила на джинджифил, грейпфрут и горчив портокал със сърцевина от хвойна и лавандула.

Във варианта за дамите парфюмеристът Дафне Бюже укротява характера на крушата и лимона с цветната сърцевина от роза, фрезия и лотус и топлите нотки на кедър и мускус, за да се роди акватично плодово-флорален аромат.

Thierry Mugler Angel Aqua Chic и A*Men Pure Shot

Тиери Мюглер преоткрива свежестта, вдъхновен от древния процес на екстракция. Оригиналната парфюмна вода Angel съдържа 15-20% парфюмна концентрация, към която са добавени дестилирана вода и алкохол. В лятното лице на Angel - Аqua Chic , нивото на вода и алкохол е заменено от хидрозол - познат като флорална вода или растителна вода. При него ароматните молекули са извлечени чрез пара и са възстановени във формата на етерични масла и ароматни води, които придават допълнителен изтънчен акцент на уханието.

Лимитираното издание A*Men Pure Shot за него е за всички търсачи на силни, експресивни аромати. Конструкцията на уханието е изградена върху три фрази – тази на ускорение, дадено от вледеняващата мента, комбинирана с хвойна, последвана от пикантни нотки на бял пипер, каращи адреналина буквално да скочи, за да стигне до фазата на постижението с мощни дървесни нотки на секвоя и пачули.

Issey Miyake L’Eau D’issey Summer

От 1995г. Eau d’Issey и Eau d’Issey pour Homme се прераждат през лятото и избират нова емоция на водна основа, за да покажат различното лице на топлия сезон – с повече цветове и по-концентрирани емоции.

Вдъхновението на парфюмериста Жак Кавалие този път идва от магичната хладина, която може да се почувства, види и чуе, когато пустинята притихне и сякаш мълчаливо спи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти