На сянка

На сянка
Снимка: netinfo

Кристина Гочева

Макар скрити в дълбоката сянка на слънцезащитните продукти, предложенията за след слънце са ключови, когато искаме да запазим по-дълго бронзов тен, да успокоим кожата и да й дадем необходимата влага и подхранване, за да съхраним младостта й.

Балсамът за след слънце "After Sun Moisturizer Ultra-Hydrating" на "Clarins" комбинира екстракти от слънчоглед и мимоза за успокояване с екстракти от диня и масло от карите за рехидратация и подхранване, както и шафран, стимулиращ потъмняването с естествен загар.

Противостареещата грижа за след слънце "Sunleyа" на "Sisley" концентрира действието си в ефективен ваканционен нощен крем, който възстановява стресираната от слънцето кожа и предотвратява появата на външни признаци на стареене - помощта на екстракт от физалис в комбинация с натурални съставки, масла, витамини и растителен глицерин, които успокояват кожата и я подготвят за срещата със слънцето на следващия ден.

Активните съставки на лекия немазен лосион на "Avene" с хидратиращо и подхранващо действие благоприятстват възстановяването на кожната бариера, проникват бързо в горните слоеве на епидермиса и успокояват чувствителната кожа и раздразнението от слънцето, като удължават и трайността на бронзовия загар.

Млякото за след слънце на "Vichy" успява да тушира последствията от агресивното действие на слънчевите лъчи, без да лепне и омазнява, то запазва влагата в кожата и се грижи за нейната еластичност със специален липиден концентрат на растителна основа с успокояващи и подхранващи свойства.

Семейната опаковка на млякото за след слънце "Photoderm Apres-soleil" от "Bioderma" дава на чувствителната ко­жа­ оп­ти­мално ни­во на
хидра­тация
, предотвра­тя­ва из­су­ша­ва­нето­ след из­ла­га­не на слън­це и за­ба­вя про­це­си­те на старе­ене. Можете да разчитате на облекчение и при обичайното загря­ва­не­ и па­ре­не, след прекаляване със слънцето, както и на удължаване на тена.

Предложението на "Deborah" овлажнява кожата след излагане на слънце и възстановява нейната еластичност с екстракт от средиземноморски храст и кактус, докато отбор масла - кокос, карите и маслина подхранват кожата в дълбочина и възобновяват естествените ѝ нива на хидратация.

Маската "Първа Класа" на "Оrganic Surge" e незаменим партньор при възстановяване на кожата от изсушаващия ефект на слънцето по време на морска почивка. Тя моментално избистря и съживява загубилата блясък или дехидратирана кожа със своите естествени съставки. Лайката успокоява сухотата и раздразнението, а екстрактът от корен на лечебна ружа възвръща нейната еластичност. Сок от алое вера и масло от сладък бадем доставят ценна влага, докато етерични масла от цитруси и розмарин тонизират и възвръщат сиянието на лицето.

"Кеrastase" създават серията "Soleil" и дават отговор на нуждата от грижа за косата през летните месеци. "Kerastase Bain Apres Soleil" ("Вана за след слънце") възстановява косата след излагане на слънчевите лъчи, хлорирана или солена вода, като почиства нежно и кожата на скалпа, за да елиминира всички остатъци от продукти за защита, пясък, сол и хлор.

Hай-продаваният продукт "Huile de Palme" ("Палмово масло") на семейната френска компания с традиции в грижата за коса "Leonor Greyl" успешно успява да разплете сухата коса и да възстанови пораженията, нанесени от боядисване, изсветляване, изправяне, слънчеви лъчи, морска и хлорирана вода.

На плажа леката формула на сухото олио "Orofluido Sahara" е подходяща за всички типове коси. Тествана в екстремните условия на пустинята Сахара, тя доказва, че може да осигури защита срещу UVA/UVB лъчите в сезона на силното слънце, да запази еластичността на косъма, да подхрани с етерични масла от арган, лен и земен бадем, и да защити цвета, за да остави като резултат здрава и мека като коприна коса.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти