Моника Белучи със собствена линия червила

Моника Белучи със собствена линия червила
Снимка: Getty/Guliver

Италианската кино звезда Моника Белучи създаде линия червила за "Долче и Габана", съобщават британски медии.

47-годишната Белучи е дългогодишна приятелка на дизайнерското дуо, което показа лоялността и възхищението си към италианската красавица, като създаде линия червила в чест на плътните й устни, превърнали се в нейна запасена марка.

Линията Monica Lipstick Collection отдава чест на "нейния забележителен магнетизъм", съобщи модната къща в комюнике. Тя ще бъде пусната на пазара за ограничено време.

"С нейните прочути месести устни, безупречен тен и дръзки, изразителни очи тя излъчва ирония, мистерия и чар, които отразяват същността на жената на Долче и Габана", съобщи модната къща в комюнике.

Белучи, която е известна със своята чувственост и пищни форми, позира и за рекламната кампания на пролетната колекция на италианските дизайнери. Изборът на Моника за лице на козметичната им линия изглежда естествен, като се има популярността й и образът й на секс символа на Италия.

"Работили сме с Моника много пъти през последните 20 години. Нейната красота е неподвластна на времето", казва Доменико Долче. "Тя изразява отлично жената на Долче и Габана, тя е очарователна, истинска италианска икона", допълва Стефано Габана.

"Щастлива съм от работата си с Доменико и Стефано за линията гримове на "Долче и Габана". Винаги съм обожавала естетиката на Долче и Габана и е много вълнуващо да участвам в творческия процес", сподели Белучи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти