Моника Белучи – на 54 и все така умопомрачителна

моника белучи
Снимка: NIVEA

Вярвате или не, една от най-красивите жени на планетата – умопомрачителната Моника Белучи, тази неделя навършва... 54 години!

Да, италианската икона на сексапила и женствеността има рожден ден след няколко дни и това е идеален повод да си повторим, че възрастта не е пречка да изглеждаме добре, да се грижим за себе си и да покоряваме нови върхове.

Ето, самата Моника се появи преди броени дни на поредното ревю на гигантите от Долче и Габана, и обра овациите на публиката, дошла да види най-смелите модни решения за пролет 2019'. Италианската актриса и супермодел откри шоуто, последвана от други големи имена в света на моделите, като Ева Херцигова, Карла Бруни и Изабела Роселини.

Моника Белучи
Снимка: Getty/Guliver

Любимката на почти всички мъже (че и жени!) на планетата излезе на подиума с разкошна черна рокля на бели точки, в която с достойнство разходи божественото си тяло, за да ни докаже, че и на 54 години красотата е възможна.

Родената в Чита ди Кастело, Умбрия, актриса, започва кариерата си на модел едва 13-годишна, а през 1988 година, на 24 години, тя се мести в световния център на модата Милано, където подписва с агенция Elite. Оттам кариерата ѝ изхвърча рязко нагоре и тя се превръща в световноизвестен модел в Европа и САЩ.

Моника Белучи
Снимка: Getty/Guliver

Била е на корицата на множество списания, в класации за най-горещите жени на планетата, а през 2002 година Ask Men я обявява за най-желаната жена. През 2004 година позира бременна и гола за италианското издание на списание Vainity Fair в израз на своя протест срещу закон в страната, който отказва лечение на репродуктивни проблеми за двойки от еднакъв пол, както и за самотни жени, които искат да имат дете.



Белучи е известна и с актьорската си кариера – започнала в началото на 90-те години с малки роли в La Riffa и Bram Stoker's Dracula. През 1996 годиа получава номинация за Сезар за най-добра женска поддържаща роля за филма Lisa in The Apartment, което бетонира актьорската ѝ кариера. Следват култовите филми Malena, Brotherhood of the Wolf, "Under Suspicion" and Irréversible, както и много други.

Моника Белучи
Снимка: Getty/Guliver

На 50 години пък става и най-възрастното момиче на Бонд в историята на поредицата – във филма Spectre (2015).

Италианската дива обаче не спира с иницативите и дейностите си и наскоро обяви, че вече е и посланик на новата серия продукти срещу бръчки на NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Volume, в която вдъхновява жените да се преоткриват всекидневно и да се грижат за себе си с ефективни продукти, които следват естествените биологични процеси на кожата.

"NIVEA винаги е била част от моя живот и от този на моето семейство и днес тя е от съществено значение за моята красота.", казва Моника Белучи: "Да участвам в този проект ме кара да се гордея, защото тази кампания има за цел да вдъхне увереност на всички жени да се чувстват млади, тъй като това, което имаме вътре, ни прави красиви отвън".

Ние нямаме какво да добавим към всичко това, освен да кажем на тази божествено красива, талантлива и харизматична личност „Честит рожден ден! Радваме се, че те има сред нас!“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти