Момичето с кецовете (или как да носиш тези обувки всеки ден)

Момичето с кецовете (или как да носиш тези обувки всеки ден)
Снимка: netinfo

Вяра Иванова

Всички, които ме познават, са убедени, че мога да нося любимите ми кецове с всичко. Аз съм върл фен на удобните обувки и наистина съм открила начини да нося спортните обувки с почти всичко.

Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против високите токчета, дори напротив, възхищавам се на жените, които пристъпват грациозно върху тях.

Но аз просто не мога. Ето защо, ако не искам да приличам на току-що родено теленце, трябва да нося равни и удобни обувки. А моите фаворити определено са кецовете. Онези леко бунтарски обувки, които умеят да направят всеки ежедневен тоалет малко по-свеж и интересен.

Днес ще си говорим именно за кецовете и как можем да ги носим преди температурите съвсем да са се понижили. Тези обувки са истинска легенда и поп културен феномен, който всъщност тръгва с малко по-различна цел от модната.

Снимка: netinfo

Всичко започва през 30-те години на 19-ти век, когато първообразът на кецовете се е използвал като специални обувки за ходене по пясъка. Малко по-късно те били най-предпочитаните обувки на по-бедните американци. През 1917г. пък американецът Маркус Конверс пуснал първата партида кецове, предназначени за професионални баскетболисти - Converse All Star. От там започва и техният истински бум.

Снимка: netinfo

И така до ден днешен, когато има най-различни марки и модели, но едно е сигурно - кецовете си остават истинска класика. Започнали като най-обикновена обувка и превърнали се в нещо иконично.

Днес ти предлагаме няколко идейки как да носиш супер удобните кецове!

Към галерията >>>

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти