Модните трендове, които мъжете обожават да носим!

Модата е свързана преди всичко с тенденции за дрехите и акесоарите, които жените харесват, стоят им добре и подсказват част от персоналността им. Но каквото и да си говорим, тайно всяка една от нас подбира внимателно елементите по външния си вид, за да привлече донякъде и вниманието на любимия човек. Но кои са онези трендове, които мъжете обичат?

Спортни дрехи 

И по-точно онези секси клинчета, къси панталонки и бюстиета, впити в перфектно изваяните и поддържани с усърдни тренировки женски тела. В последните няколко години да имаш стегнато и добре оформено тяло е не просто здравословно, но и изключително модерно. Ето защо големи компании за дрехи и то не само спортни започнаха свои линии за фитнес и йога облекла. А мъжете просто ги обожават по телата ни.

Мъжки тениски

Да, коренно различна кройка, която не излага всичко на показ, но е някак секси. Мъжете харесват момичета, които не се престарават всеки път да изглеждат перфектно и сякаш дори са малко над нещата. А сега си представете сутрин, ароматно кафе, палачинки с домашно сладко и тя – сгушена в неговата тениска. С леко разголено рамо, рошава коса и голи крачета – секси, нали?

Летни рокли

Може да е зима, но лятната рокля си е класика и само мисълта за нея сгрява сетивата ни. Ефирни материи, флорални мотиви, тънки презрамки, къдрички, къси дължини и триъгълни деколтета – няма мъж, който да устои на това!

прическа мода
Снимка: Philosophy, Osman

Конска опашка

Когато стане дума за прически, мъжете определено харесват семплите женски фризури или иначе казано – не  на стегнатите букли, подредени по перфектен начин, в името на които жената е готова да изяде мъжа с парцалите, ако ѝ развали косата, прегръщайки я през рамо. Най-любима според анонимна анкета проведена в САЩ се оказва конската опашка – елегантна, секси и разкриваща изящния женски врат.

Кожено яке

Те са секси и непретенциозни – кожените якета са тотален хит в последните няколко сезона и има защо. Ако е умело подбран моделът, представя най-доброто от женската фигура. Освен това някак има своето рок и бунтарско звучене, което определено се харесва на представителите на силния пол.

Снимка: netinfo

Всичко с дантела

Изискано, леко прозрачно и много нежно – дрехите с дантела са секси и подс

казват за това какво се крие под тях по един изключително деликатен начин. Независимо дали става дума за рокля, пола, риза или просто един дантелен детайл – мъжете са фенове!

рокля
Снимка: Unsplash

Бейзболни шапки

Някои жени ги използват, за да прикрият кофти прическа, а други ги вмъкват умело цялостната си визия и ги носят със самочувствие. Бъдете от вторите! Когато жена носи бейзболна шапка, тя изглежда непринудена, спортна и изпитваща комфорт – все качества, които момчетата харесват.

Гол гръб

Може би си помислихте, че в класацията щеше да има дълбоки деколтета? Да, те също са любими на мъжете, но реших да избягам от клишето с гърди на показ и мини полички, напомнящи по дължина на широк колан, отколкото на дреха. Но пък вижте – голият гръб е секси! Ама много секси! Дали ще е на рокля, дали на блуза – той загатва, а не излага всичко и именно затова е предпочитан от мнозина.

Още интересни статии, които да прочетете: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти