Модните тенденции от 90-те, които са горещи и днес

Спайс Гърлс
Снимка: Getty

Дори да не си почитател на модата от 90-те, някои тенденции от това десетилетие се прераждат в настоящето и изглеждат дори по-добре отпреди.

Щастливи сме, че надчертаването на устните не е съвсем сред тях, но пък много от нас използват молива като основа за повече дълготрайност на червилото. На пазара ще намериш и разнообразие от моливи за устни и червила/гланцове, които се продават в комплект.

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Очертаването на устните над естествената им линия обаче продължава да се използва, но по-деликатно, за да се създаде оптическата илюзия за по-обемни устни. Дори Меган Маркъл го прави (как точно – виж ТУК)! А на долната картинка е показано как да нанасяш молива според ефекта, който искаш да постигнеш.

Комбинацията от пуловер и комбинезон е подходяща и днес за по-лежерни моменти или такива, в които трябва да ти е удобно, докато тичаш по задачи. За тези случаи можеш да избереш кецове, а за по-изискан вид – да допълниш подходящото за повода съчетание с високи токчета.

Все по-актуални стават костюмите от две части, независимо дали са топове и къси панталони, сака и поли с един и същ десен

Баровки
Снимка: Paramount Pictures

Изглежда, че обемните чанти вече не са толкова на мода, колкото преди, за разлика от миничантите, които се завръщат с пълна сила и сякаш не ги интересува, че едва се побираме в тях.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mommy but make it fashion ✨ #chrisellesOOTD #mommybutmakeitfashion

A post shared by Chriselle Lim 🌟 임소정 (@chrisellelim) on

Денимът сякаш никога не може да е вповече, а добрата новина е, че комбинацията от дънки с яке или риза, която е популярна през 90-те, няма намерение да си ходи скоро от гардеробите. Може да разчупиш визията, съчетавайки два различни нюанса – например по-бледи дънки и яке в тон индиго, или пък тъмна мини пола и светло яке.

От краката на Рейчъл, Фийби и Моника миди полите влизат и в нашите дни и нощи. Приятни и удобни за носене, за вечерна визия можем да ги съчетаем с чифт обувки на ток и блуза, както и с тениска и кецове за ежедневието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Embracing my inner Catwoman 🐆

A post shared by Emily Schuman (@emilyschuman) on

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти