Модни решения на наградите "Брит"

Кайли Миноуг беше прелестна в синята си рокля
Снимка: Getty/Guliver

На наградите "Брит", които се връчват от Британската асоциация на звукозаписната индустрия, Риана отново успя да събере всички погледи към себе си.

Певицата, която отнесе награда за най-добър интернационален изпълнител, се появи с дълга до земята рокля, която разкриваше деколтето, гърба и краката й, и кожени ръкавици. По-късно вечерта Риана се премени с къдрава перука и напръскано с боя яке, за да излезе на сцената за своето изпълнение.

Другата знаменитост, която впечатли всички с избора си на тоалет, беше Кайли Миноуг. Тя бе избрала синьото за основен цвят на дългата си рокля.

Джеси Джей бе решила да заложи на по-ярките цветове и се сля с червения килим със своята прозрачна огнено червена рокля.

Адел както винаги бе облечена в любимия си черен цвят. Роклята й бе с класическа кройка и дълга до земята. Певицата прибра две награди - за най-добра британска певица и за най-добър албум.

Лана Дел Рей отнесе награда за най-добър международен дебют и се качи на сцената в красива червена рокля с изчистена кройка и голи рамене.

Големи модни прегрешения не се забелязаха, като повечето изпълнители бяха заложили на сигурното - тоалетите в един цвят със стандартни кройки. Опитите за оригиналност се ограничиха до прекаляване с пайети и показване на малко повечко плът.

До голяма степен липсата на изненадващи модни решения се дължеше на това, че Лейди Гага не присъстваше на церемония.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти