Мода за лицето

Мода за лицето
Снимка: HM

H&M с гордост съобщава за представянето на нова линия козметични продукти на пазара. Линията ще се появи в магазините тази есен и ще включва пълна гама декоративна козметика, както и продукти за коса, тяло и козметични инструменти.

Модата е заложена в основата на козметичната серия, а постоянно променящият се асортимент от декоративна козметика акцентира върху визиите, идеите и цветовете на сезона. Продуктите ще се предлагат в над 900 магазина на H&M по целия свят, както и онлайн на hm.com.

Дебютът ще се състои в момент, в който гримът е по-важен от всякога за индивидуалния стил, независимо дали визията е естествена, класическа или модерна. В магазините ще има нови, специализирани зони за козметични продукти, в които клиентите ще могат да експериментират с тенденциите и да създават своя собствена визия.

„Много сме развълнувани, че ще предлагаме „мода за лицето“ в H&M. Това е възможност да проявим изобретателност, креативност и да се забавляваме с цветовете“, казва Сара Валандер, концептуален дизайнер на H&M Beauty. Над 700 козметични продукта с изцяло обновена опаковка ще бъдат пуснати на пазара при дебюта на линията.

Тя ще включва и някои нови сезонни продукти и лимитирани палитри с цветове. Козметичната гама, която ще замени съществуващите козметични продукти на H&M, ще включва и две допълнителни колекции: премиум козметична линия и асортимент от козметични устойчиви продукти със сертификат Ecocert.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Абонамент