Маникюр – тенденции пролет/лято 2017

Маникюр – тенденции пролет/лято 2017
Снимка: Christian Louboutin, Michael Costello

Биляна Божилова

Удивително е колко голямо внимание предизвиква маникюрът. Поддържаните нокти са визитната картичка на всяка дама, а разнообразният маникюр – основен детайл в стайлинга.

Водещите тенденции за пролет/лято 2017 отново пренебрегват квадратните нокти, за сметка на заоблените, овалните и бадемовидните. Освен елегантни, тези форми са по-практични, защото са по-лесни за поддръжка. Късите нокти категорично са по-модерни от дългите.

При цветовете лидер е розовото в пастелни, светли и ярки нюанси. Бялото, червеното, металическите и телесните тонове също са много актуални.

Независимо дали сами се грижите за маникюра си или се доверете на маникюристка, разгледайте топ тенденциите, за да почерпите вдъхновение за своите изящни нокти.

Омбре трендът продължава да тържествува, както и геометричните мотиви (линии, кръгове и т.н.). Към любимите на повечето жени блестящи камъчета се присъединяват още по-смели 3D декоративни елементи.

Вече не е нужно да се смущавате, ако не спазвате очертанията на ноктите, лакирайки и кожичките си. Това се оказва водеща тенденция в маникюра. Полулакираните нокти също са хит. 

Всички топ трендове в маникюра за пролет/лято 2017 може да разгледате в нашата галерия тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти