"Макс и Ко" посрещна пролетта с нова колекция

Актрисите Лилия Маравиля, Дария Симеонова, Рая Пеева, Саня Борисова и Силвия Лулчева представиха тоалети от новата колекция "Notte" на "Макс и Ко"
Снимка: Иван Василев

Директно от Ботуша у нас вече пристигна колекцията пролет/лято 2012, носеща името "Notte" ("Нощ"), на италианската марка "Макс и Ко" ("МАX&Co"). Съвсем логично името й подсказва, че в нея ще открием ефирни вечерни рокли и ефектни аксесоари, които подобаващо ще осветят визията ни, дори навън да властва най-мрачната нощ.

Самото представяне на "Notte" се случи в столичния магазин на "Макс и Ко", а актрисите Силвия Лулчева, Саня Борисова, Рая Пеева (спечелила преди броени дни "Икар" за дебют), Снежана Макавеева, Дария Симеонова и Лилия Маравиля този път влязоха в ролите на манекени и представиха тоалетите от новата елегантна линия.

В случая, обаче, освен за моделите, бе предвидено и занимание за гостите, които по желание можеха да се включат в своеобразен уъркшоп и да изработят букет по техен дизайн.

Специален гост на събитието бе Светлана Блокина, която е търговски и маркетинг мениджър на "Макс и Ко" за Европа.

Колекцията за пролетта и лятото на 2012 г., подготвена от моделиерите на "Макс и Ко", включва богата гама от якета, ризи, поли, блейзъри, панталони и туники с флорални и анималистични принтове плюс абстрактни щампи и плетени елементи, а изборът на материи минава през велур и естествена коприна.

За по-консервативните дами са подбрани и вариации в графитената гама със силуети, които ни връщат към 60-те години на миналия век. Аксесоарите пък изобилстват от малки чанти и сандали на платформи в ярки тонове.

За да завършим тази модна обиколка, се връщаме там, откъдето започнахме, а именно при предложенията от линията "Notte". Роклите тук са фино ушити от луксозни платове, а постигането на изтънчен женски силует е основна цел на кройката.

Цветовата гама включва меки телесни нотки, а аквамаринът и тъмносините багри в комбинация с флорални принтове със сигурност ще допаднат на дамите, притежаващи по-експериментаторски натюрел. За стъпалата прилягат високи обувки или равни сандали с кристални декорации.

От "Макс и Ко" явно обичат да изпреварват времето, защото още отсега се стараят да повдигнат летния ни ваканционен дух с тишърти, гащеризони от естествена коприна, моряшки шорти и дълги панталони от измит деним.

За шумните вечери на плажа ви предлагаме романтични рокли с бродирани воали или поли от плисиран жоржет в бяло и синьо с леки преливания към бежово.

Понеже държим на детайла няма как да подминем сламените шапки, обемните чанти, сандалите (където горните кожени елементи се поставят под стелката) и слънчевите очила с винтидж форми.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти