Създадено за Delirium

Луксът не е само за избрани (5 продукта, с които ще се почувствате кралици)

d
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Готови ли сте за луксозно изживяване от ново измерение? Каним ви да изпаднем заедно в един опияняващ beauty делириум – състояние, от което всеки има нужда. Ако сте фенове на света на красотата, то вашият делириум със сигурност би включвал оазис от ексклузивни аромати, несравними грим бижута от световни марки и продукти за тялото, духа и ума, които винаги сте си мечтали да откриете в България. И благодарение на ерата, в която живеем и напредналите технологии, този делириум е вече само на един клик разстояние от вас. Натиснете бутона „пауза“ и се отпуснете – поемаме на виртуално пътешествие, в което красотата и луксът ще бъдат наши спътници.

Да започнем с Jo Malone London. Всеки, който познава бранда, определено е бил в екстаз, когато бутикът на Delirium отвори за пръв път врати през март 2019 година. Възможността да се докоснат до продуктите на луксозния бранд дотогава принадлежеше на хората, които пътуваха извън граница. Британската парфюмна къща е характерна със своето уникално портфолио от аромати и луксозни продукти за дома, грижа за тялото и банята. Брандът пренаписва правилата на парфюмерията чрез комбинирането на необичайни съставки и създаването на закачливи ароматни концепции.

WOOD SAGE & SEA SALT COLOGNE

а
Снимка: Delirium

Стартираме нашата селекция от любими продукти, които може да откриете в Delirium Exclusive с един аромат, който покорява сърца и неизменно се превръща в любимец на всяка дама. Затворете очи и си представете разходка по английското крайбрежие – там, където морската сол среща дървесните нотки, а свежестта оцветява деня в ярки цветове. Попивайки минералния дъх на крайбрежните скали, смесен с дървесната земност на градинския чай, WOOD SAGE & SEA SALT COLOGNE носи духа на радостта от живота.

Хубавата новина за всички любители на M·A·C е, че вече могат да открият бранда и онлайн! Това, което се корени в ценностите на марката е, че тя подчертава индивидуалността и разнообразието, като надскача всяка граница – продуктите са предназначени за всички, независимо от възрастта, расата и пола.

POWERGLASS PLUMPING LIP GLOSS

s
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Любителки на гланца за устни, посрещнете този наш фаворит от ново измерение - изцяло в тренда на новите продукти, които вече съчетават красота и грижа в едно. Благодарение на иновативната формула, отличаваща се с патентован комплекс с кристали джинджифил и ментол, който нежно щипва устните и има охлаждащ ефект, устните са оптически увеличени. Притежава сладък вкус, така че със сигурност ще се изкушавате да се облизвате по-често. И за десерт - хиалуроновата киселина, авокадото и кокосовото масло даряват устните с продължителна влага.

NUDE FINISH TINTED MOISTURIZER SPF 15

f
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Продължаваме с темата за мултифукционалните продукти – с напредване на времето продуктите за покритие започнаха все повече да придобиват функциите на грижа за кожата. Съвременната дама търси грим, който не само да озари тена й, но и да положи грижи за деликатната кожа на лицето. А защо да не притежава и слънцезащитен фактор? NUDE FINISH TINTED MOISTURIZER SPF 15 е лек, кремообразен овлажнител, който невидимо покрива зачервявания и несъвършенства и дарява кожата с освежаваща, трайна хидратация. Формулата му осигурява необходимото покритие, но и следва максимата, че малкото е повече в грима. Продуктът се слива с кожата толкова равномерно, че да кажем – покрива това, което трябва, но не и това, което много си харесвате (сладките лунички, например).

THE EYE BALM INTENSE

а
Снимка: Delirium

За съжаление, напредналото технологично време носи със себе си някои „подаръци“, които би ни се искало да заличим с вълшебна пръчица. Умората, липсата на достатъчно сън и натовареното ежедневие със сигурност не помагат на очите да разкрият пълния си блясък. Но пък си имаме фея кръстница в лицето на THE EYE BALM INTENSE от LA MER. Успокояващият и нежен балсам за очи бързо прониква в тази така деликатна зона, за да изглади, да намали видимата подпухналост и дестресира околоочната зона за спокоен, добре отпочинал вид. Същинската прелест в бурканче дълбоко хидратира и видимо омекотява линиите, бръчиците и признаците на умора.

COSTA AZZURRA

а
Снимка: Delirium

Искало ли ви се е понякога просто да избягате - без условности, без задръжки? Тогава приемете поканата за бягство, която ще ви отправи Costa Azzurra. Подгответе се за чувственост и вълнуващо приключение в компанията на морски бриз, придружен  от дъха на вечно зелените растения и свежестта на цитруса. А прохладната комбинация от кипарис, дъб и ароматни растения напомнят за приятна разходка в гора. Какво му трябва повече на човек?

Ако сте от хората, които предпочитат да се запознаят с тези и още много световноизвестни и луксозни брандове, заповядайте в премиум бутиците DELIRIUM. Освен несравнимия си и неповторим асортимент, след пристъпване в този рай на красотата ви очаква 5-звездно обслужване от висококвалифицирани експерти. Интериорът, издържан в дизайнерски черни и златни тонове на бутика, предлага единствено по рода си взаимодействие с продуктите и индивидуалността на всеки бранд.

Барът за услуги в центъра и на двата бутика (в Serdika Center и в Paradise Center) приветства всеки да се настани удобно, да се наслади на чаша кафе или чай и на невероятното обслужване от експертите.

Готови ли сте за beauty DELIRIUM?

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти