Луксозно бельо втора ръка

Луксозно бельо втора ръка
Снимка: Getty/Guliver

На Седмицата на модата в Лондон, която тече в момента, дизайнерите се стремят да покажат най-доброто от себе си и да извоюват по-високо място на ветровития връх на висшата мода.

Една модна къща реши да разчупи стереотипите, специално при бельото, и да заложи не на безумно скъпите материи, направени по иновативни технологии и лъхащи на лукс.

"Itsy Bitsy Vintage" представиха колекция дамско бельо, направена от ретро дрехи.

Дизайнерите на компанията внимателно са подбрали винтидж бельо, което са използвали за създаването на новата колекция на марката.

Тя носи привкуса на ретро модата, корсетите и закачливата женска елегантност.

Моделите малко напомнят на тези, представяни от Дита Фон Тийз, но пък се отличават с ярки цветове и закачливите аксесоари за зърна (вижте снимки тук, тук, тук и тук).

Колкото и да са красиви и стилни моделите от колекцията на "Itsy Bitsy Vintage", няма как да не е притеснителен фактът, че реално са използвани материи и артикули втора ръка.

Хигиенизирани и третирани с различни препарати или не, бельото е най-интимната част от цялото ни облекло и по-добре да го носим само ние, както и да го перем индивидуално от останалите дрехи, осoбено когато са на други хора.

А ако искате да надникнете към случилото се досега на Седмицата на модата в Лондон, може да го направите в галерията ни ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти