Летният работен стил на Амал Клуни, червена страст от Катрин Зита Джоунс и още най-добре облечени знаменитости напоследък

мода
Снимка: Getty

Деница Димитрова

И през лятото Амал Клуни е работеща жена като повечето от нас. Наскоро адвокатът по човешките права беше в Лондон, за да участва в Световна конференция за свободата на пресата.

Амал първо се появи в червена рокля Zac Posen и късо сако в същия цвят, а за следващия ден беше избрала бял гащеризон със свободна кройка Stella McCartney.

Fendi представи есенно-зимната си колекция висша мода за 2019/2020 на модно ревю в Рим. Сред гостите беше Катрин Зита-Джоунс, облечена в яркочервена плисирана рокля на марката.

С актрисата беше и 16-годишната ѝ дъщеря Карис Зита Дъглас, която носеше кафяв полупрозрачен модел на Fendi.

мода
Снимка: Getty

На същото събитие присъстваше Лиса Боне заедно със своя съпруг Джейсън Момоа и дъщеря си Лола.

Актрисата изглеждаше ефирно в романтична рокля в светлорозово с пласт от тюл и красиви бродерии в долната част.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lisa Bonet wearing Fendi PF19 RTW at the Fendi Fall 2020 Haute Couture Fashion Show.

A post shared by Runway To Red Carpete (@runwaytoredcarpete) on

В тази гама се появи и Луси Бойнтън за прожекция на комедийния сериал с нейно участие „Политикът“ на Netflix.

Розовата къса рокля с голяма панделка в горната част беше комбинирана с обувки в същия закачлив дух. Сребристите сандали Roger Vivier са украсени с пера и кристал Swarovski.

Вижте още най-добре облечени знаменитости от последните дни тук >>>

Друга актриса под светлините на прожекторите напоследък е Марго Роби. В началото на юли тя присъстваше на ревю в Париж, където Chanel представи колекцията си висша мода за есен/зима 2019/2020 г.

мода
Снимка: Getty

Актрисата беше облечена в сако и клин в черно, бяло и сиво, съчетани с тъмни аксесоари. Няколко дни по-късно Марго изглеждаше божествено по време на събитие за новия ѝ филм „Имало едно време в Холивуд“, чиято премиера очакваме с нетърпение.

мода
Снимка: Getty

За фотосесия и разговор с медиите актрисата се появи в широка бяла рокля от есенната колекция на Derek Lam.

Вижте още от най-добрата звездна мода ТУК >>>

Говорейки за нови филми, няма как да пропуснем визиите на Бионсе от премиерите на „Цар Лъв“. Изпълнителката, която дава живот на героинята Нала с гласа си, блестеше със стилно произведение Alexander McQueen в Лос Анджелис.

мода
Снимка: Getty

Направената по поръчка рокля тип смокинг беше обсипана с кристали и позлатени елементи. Подобен, но по-скромен модел носеше дъщеря ѝ Блу Айви, която пристъпваше редом до майка си на червения килим.

Вижте още най-добре облечени знаменитости напоследък ТУК >>>

За европейската премиера на филма звездата беше избрала още по-смел модел. Златистата рокля Cong Tri с безкрайна цепка подчертаваше женствените форми на Бионсе.

мода
Снимка: Getty

По-скромна, но изискана беше Ева Лонгория по време на благотворителния уикенд на фондацията “Golden Gift” в Марбейа. За модно ревю актрисата облече тясна бяла рокля с копчета, комбинирана с червени обувки.

мода
Снимка: Getty

По-късно Ева се появи във величествена кадифена рокля Etro в тъмносин цвят и розова подплата, която си личеше благодарение на деликатната цепка.

мода
Снимка: Getty

Вижте още от най-добрата звездна мода ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти