Лагерфелд отново критикува

Карл Лагерфелд
Снимка: Getty/Images

Карл Лагерфелд е известен не само като творчески директор на "Chanel" и като един от съвременните модни диктатори, но и като безжалостен критик.

Той не веднъж е изказвал откритото си мнение относно начина на обличане на различни популярни личности, а преди време се разрази истински скандал, когато Карл нарече съвсем чистосърдечно певицата Адел "дебела". Можете да си припомните за какво точно ставаше дума ТУК.

Сега Лагерфелд отново не скри мнението си относно друга популярна личност, този път от света на политиката. Става дума за германския канцлер Ангела Меркел.

Карл е заявил, че Меркел трябва да се облича "в съответствие със специалните си пропорции".

Лагерфелд критикува германския канцлер заради панталоните, които носела на срещата си с американския президент Барак Обама през юни.

"Госпожа Меркел трябва да се облича според специалните си пропорции. На снимките с Обама пропорциите ѝ бяха лоши, панталоните ѝ бяха прекалено дълги", заяви Лагерфелд пред германското списание "Фокус", цитиран от БГНЕС.

Меркел е поредната жена, която усеща стрелите на 79-годишния моден дизайнер, след като преди време той подложи на критики Адел, Пипа Мидълтън и Мишел Обама.

Дизайнерът заяви, че сестрата на херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън, Пипа, трябва да показва само гърба си, а неотдавна каза, че тя изглежда по-добре.

Преди известно време Лагерфелд се изказа не особено ласкаво и за бретона на първата дама на САЩ Мишел Обама, като заяви: "Честно казано бретонът ѝ е лоша идея". 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти