Създадено за Maybelline

Към кой фон дьо тен преминаха 85% от анкетирани жени?

Към кой фон дьо тен преминаха 85% от анкетирани жени?
Снимка: Istock

Казват, че диамантите са най-добрите приятели на момичетата, но можем да кажем същото и за гримовете. Ами да – те са винаги с нас, преживяват всяка радост и сълза, правят ни красиви, дават ни самочувствието и увереността, от които имаме нужда.

Само едно червило и една спирала са способни да променят начина, по който изглеждаме, при това за секунди. Що се отнася до покритието на лицето, не може отречем огромната роля на фон дьо тена, защото на практика той е грим продуктът, който се нанася върху цялото лице и от него изискваме и очакваме най-много.

Лятото и ранната есен малко го бяхме позабравили, защото тогава наблягахме на бронзовия загар и леките текстури, но с идването на зимата и многобройните партита, които предстоят, той е на пиедестал в макиажа. Перифразираме един популярен израз – може да не сме перфектни, но фон дьо тенът ни е! Не вярвате? Е, ще оборим тези от вас, които смятат, че такъв не съществува – има го и още как. Ето и няколко основни характеристики, които всяка дама иска нейният фон дьо тен да притежава.

Покривност

Първа и най-важна характеристика на един фон дьо тен е покривността – все пак затова го използваме, независимо дали искаме лицето ни да изглежда по-свежо, тенът ни да е изравнен или да прикрием някое несъвършенство. Особено през все по-студените дни и по-дългите празници, когато положението е – още грим, моля! Студеният въздух, вятърът и замърсяването могат да причинят не едно или две поражения на кожата и имаме нужда както от добро покритие, така и от дълготрайност. Чували ли сте за фон дьо тен, който издържа до цели 30 часа* , усеща се леко върху кожата и не се размазва от маски? Звучи чудесно, а най-хубавото е, че ние не само сме чували за него, а и знаем кой е - Super Stay Active Wear от Maybelline New York. Невероятно дълготраен, с безупречно покритие, той ще е вашият сигурен съюзник през динамичното ви ежедневие – студените зимни дни и дългите празнични нощи.

a
Снимка: Maybelline

Матово покритие

Освен ако не целим някакъв специален вид грим, всички искаме матово покритие от своя фон дьо тен. Този завършек осигурява порцеланов вид на кожата и винаги е страхотна основа за следващите продукти, които смятаме да използваме върху лицето си. И, не на последно място, повечето дами искат да изглеждат и на живо така, както биха изглеждали с филтър. Е, филтър не ви е нужен, за да имате кожа като от списание със Super Stay Active Wear от Maybelline New York, който не само, че кара кожата да изглежда превъзходно, а не го прави за сметка на това да я опъва, да стои като маска или да създава неприятната линия, която се получава често между долната част на брадичката и шията.

a
Снимка: Maybelline

Устойчивост

Смятате, че само през лятото се нуждаете от устойчиви на вода и пот продукти? Това съвсем не е така. Неблагоприятният и сух климат, както и постоянната смяна на температурите навън и вътре, също влияят негативно върху издръжливостта на фон дьо тена. Да не говорим за брулещия вятър и снега, които обичаме да гледаме само от уюта на дома си. За да не се влияете от тези външни агресори, прибягвайте до фон дьо тен, който не се поддава на размазване и не попада върху дрехата, която пробвате в магазина.

a
Снимка: Maybelline

Именно заради способността си да стои там, където му е мястото, дамите се влюбиха в Super Stay Active Wear от Maybelline New York и дори да склонни да заменят сегашния си фон дьо тен с него*. Изумителната му формула няма да ви предаде, благодарение на своята лека текстура, безпрецедентна дълготрайност и матов финиш, който устоява на всички предизвикателства на зимата. Остава само едно – изберете своя цвят!


*85% в от потребителски тест с участието на 163 жени

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти