Където аромат и хидратация се срещат, за да те направят уверена и неустоима

AVON
Снимка: AVON

Готова ли си за изключително изживяване за тялото и сетивата ти? Започни своето красиво и ароматно приключение и преоткрий себе си с новата линия козметика на Avon – Encanto.

Неустоима или очарователна? А защо не и двете? Серията Encanto by Avon ще ти помогне да разкриеш своето вътрешно аз и ще ти позволи да се насладиш на продължителна хидратация и дълготраен аромат, създаден специално от световноизвестен майстор парфюмерист.

AVON
Снимка: AVON

Увереност, очарование, нежност – качества, присъщи на всяка жена, а сега, благодарение на премиум продуктите на Encanto by Avon, те ще бъдат по-силно изразени от всякога.

Розовата серия  Encanto Irressistible е тук, за да разкрие неустоимата ти вътрешна красота и неустоим чар,  докато синята серия Encanto Fascinatinng е насочена към онези екзотични нотки в характера, които притежават неподражаема очарователност и неподправеност. Линията Encanto by Avon е невероятна симбиоза от чувствен ритуал, който обещава кадифена кожа и неустоим аромат.

AVON
Снимка: AVON

Неповторимото приключение, което Encanto by Avon предлага да изживееш, започва с леко и бързо абсорбиращо се изглаждащо олио, което предоставя необходимата хидратация и осигурява бляскав вид на кожата без да омазнява. Ритуалът за грижа за кожата продължава и с лосион за тяло, който подхранва дълбоко и оставя невероятен парфюмен аромат.

AVON
Снимка: AVON

Тоалетната вода и спрея за тяло идеално допълват невероятния бюти ритуал с нотки от свежи малини, фрезия, нефритен цвят и розов пипер, които очароват сетивата и обгръщат тялото, оставяйки изкусителна следа. А за подобаващ финал на ритуала, кремът за ръце се грижи за перфектната мекота и вид на ръцете.

AVON
Снимка: AVON

Открий удоволствието, на което никой не може да устои при своя Представител на Avon или на www.avon.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти