Кубинките - практичната тенденция, която не бива да пренебрегвате

Студените дни вече са тук и ако още не сте се снабдили с всички необходими аксесоари (или пък имате още мъъъничко място в шкафа за обувки), Натали от Natali's Beauty съветва, че вече е време сериозно да се замислите: Искаме ли да сте единствените фешън мацки, които нямат нито един чифт кубинки в гардероба си? 

Струват ви се твърде грубовати и сякаш не се вписват в стила ви?

Нека ви убедим, че кубинките са една от най-практичните, удобни и красиви модни придобивки, които можете да имате за този сезон!

Има много повече от само един вид кубинки - по-елегантни, лачени, с панделки, на ток, равни, в различни цветове, дори шарени и златни! С капси, грубовати, леко заострени... Вижте няколко начина, по които можете да ги съчетавате!

1. Първият вариант е класически – с черни дънки с разкъсани колене и висока талия и тениска, която, разбира се, е прибрана под дънките. А за връхна дреха в хладните есенни дни – класическо кожено яке.

2. При втория вариант цялата визия е в черно – от кубинките, към дънките, тениската, якето и шала. Тук любопитното е, че се комбинират различни материи – от кожа през дънки до памук и фина плетка. Така, въпреки че сме облечени в един цвят, създаваме интересна визия.

кубинки
Снимка: Unsplash

3. Тази визия ми е много удобна и ежедневна. Тук просто слагаме една оувърсайз блуза в красив цвят горчица и леко я подпъхваме отпред в дънките, за да подчертаем женствената си фигура

4. Време е и малко да разнообразим! Да имаш кубинки и да не ги съчетаеш с милитари панталон си е срамота! А към тях можете да добавите отново черната тениска и якето.

5. Ето и една любима комбинация! Кубинките можете да съчетаете с бяла дантелена пола, с прибрана в нея дънкова риза. Добавяме кожено яке, огромен шал и…voila!

6. Ами ако облечем ефирна ярка рокля, обуем си кубинките и сложим едни фини черни ¾ чорапки? Това не е за всяка от нас, но пък тези, които се чувстват комфортно в кожата си така, излъчват страхотен сексапил!

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти