Креативност, мода, забавление, любов: H&M и Кenzo

Креативност, мода, забавление, любов: H&M и Кenzo
Снимка: H&M

H&M с гордост съобщава, че следващата дизайнерска колаборация на марката ще бъде с KENZO – ярката и игрива парижка модна къща, която улавя енергията на глобалната култура и създава свой уникален младежки дух.

Творческите директори Керол Лим и Умберто Леон ще обогатят H&M с духа на KENZO, създавайки колекции облекла и аксесоари за мъже и за жени. KENZO x H&M ще се появи в над 250 избрани магазина на H&M в цял свят, както и онлайн, на 3 ноември 2016 г.

След като се присъединяват към модната къща през 2011 г., Керол Лим и Умберто Леон задават свой собствен дневен ред в модата със забележителни модни колекции в дръзки цветове и ярки принтове, представяни с ефектни ревюта, артистични колаборации и креативни дигитални кампании.

Глобалните влияния и традиции се съчетават и смесват с енергията на улицата, намирайки място в колекции, които са едновременно вдъхновяващи и достъпни за феновете на модната къща в целия свят.

В KENZO модата дава израз на свободата, радостта и индивидуалността.

„Нямаме търпение да представим KENZO x H&M пред света и да споделим с всички тази креативна и забавна колекция, създадена с любов към модата“, казва творческият консултант на H&M Ан-Софи Йохансон. 

„С тази колаборация с H&M искаме да мислим мащабно, да разчупим границите и да заредим с новата енергия на KENZO всеки жител на
планетата“,
споделят Керол Лим и Умберто Леон, творчески директори на KENZO.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти