Kérastase представя новата серия Blond Absolu, създадена ексклузивно за грижа за русата коса

Kérastase представя новата серия Blond Absolu, създадена ексклузивно за грижа за русата коса
Снимка: Kérastase

През 2019 година Kérastase преоткрива русия цвят на косата с изцяло нова серия – Blond Absolu, първата от марката, създадена ексклузивно за грижата за русата коса. „Вие се осмелявате, ние се грижим“ е призивът към всички жени по света, избрали русия цвят за своята коса. Blond Absolu е първата по рода си серия от Kérastase за изсветлена коса, която предлага индивидуална грижа за всеки тип русо в комбинация от продукти, подсилени със силата на хиалуронова киселина, както и екстракт от цветето еделвайс, известно със своите защитни свойства.

С Blond Absolu Kérastase отправя предизвикателството към установените норми и така осигурява едновременно две жизненоважни ползи за изветлената коса. Продуктите се грижат за състоянието на косъма, като осигуряват хидратация и мекота за русата коса, както и интензивно неутрализират нежеланите оттенъци, за да се разкрие и озари всеки един нюанс на русото. В новата гама своята премиера в грижата за изсветлената коса правят и ултравиолетовите неутрализиращи съставки.

Серията Blond Absolu предлага две вани с два различни вида действие – Озаряваща вана, която подчертава и озарява естествения блясък на косата и изглажда косъма от корена до върха, както и вана Ултра-виолет, която моментално неутрализира нежеланите оттенъци, озарява русата коса, възстановява блясъка и мекотата.  Грижата за изсветлена коса носи името Цикафлаш, продукт-хибрид, който дава подхранващата сила на маска и леката формула на мляко. Той моментално и интензивно възстановява косата, като я предпазва от накъсване. Максата Ултра-виолет възстановява и подхранва косата, за да я направи мека и блестяща, както и неутрализира нежеланите топли оттенъци за равномерен рус цвят.

Многофункционалният серум Цикаплазма с термо защита текстурира косата, подсилва увредените зони за по-малко накъсване, като той може да се използва през деня и нощта за гладка и мека на допир коса. Част от серията Blond Absolu е и нов ритуал в салона – укрепващият бустер Цикафайбър, предназначен за употреба след изсветляване. Неговата роля е да възстанови и моментално да подхрани косата.  Всички продукти от гамата Blond Absolu могат да бъдат комбинирани по различни начини за индивидуална грижа и нуждите на всяка изсветлена коса – от екстремно русо, калифорнийски балеяж и „целунато от слънцето русо“ до светли кичури.

Русото е най-модерният цвят в социалните мрежи с милиони публикации за него. От Мерилин Монро и Фара Фосет, първите емблематични блондинки до днес, то е гореща тенденция. Именно мечтаното русо вдъхновява експертите зад Blond Absolu да създадат най-добрата възможна гама за грижа за изключително взискателната изсветлена коса.

Снимка: Kérastase

„Русото е разнообразно. Няма само едно русо, нито пък само един образ на красота и женственост. Няма правила в русото, с изключение на едно – грижата“ е още едно от  ключовите послания от екипа на Kérastase.

Цялата гама Blond Absolu може да бъде открита във фризьорските салони, които работят с марката, като цените на продуктите могат да бъдат получени при запитване в тях. Списък с фризьорските салони Kérastase е наличен на адрес: bit.ly/KerastaseHairSalon

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти