Красотата на българите е безпределна

Част от моделите на "Fashion days"
Снимка: Fashion Days

“Fashion days” (Фешън дейс) е млада компания, която бързо се развива и печели все повече почитатели.

Основана е през 2009 г. в Цюрих от креативните швейцарци Ян Вихр и Маркус Окумус. Те поставят началото на динамично развиващ се клуб за пазаруване, който предлага оригинални стоки с до -80% отстъпка.

Днес сред партньорите на компанията са модни гиганти като "D&G“,“Calvin Klein“, "Just Cavalli“, "Fendi“, "John Galliano“, "Vivienne Westwood“, "Ray Ban“, "Guess" и много други.

Миналата вечер на изискан коктейл в столицата със заслужена гордост бе обявено, че седем български модели ще са новите лица на най-големия клуб за онлайн пазаруване в Централна и Източна Европа.

Манекените са известни лица на родните модни агенции, а именно - Екатерина Пенева, Кристина Несторова, Мария Митева и Мария Шейтанова от "Визаж модел груп“, както и Иво Аръков, Николай Николов и Давид Страхан от "Ивет Фешън“. Фотографът Васил Германов, стилистът Хубен Хубенов и гримьора Слав са били ангажирани за изграждането на цялостната визия на проекта.

Фотосесията ще популяризира швейцарската компания не само в България, но и в останалите европейски страни, в които има пазарно присъствие, а рекламните лица ще са българи.

Освен това изпълнителният директор на  българския филиал на компанията – Ева Вучева, обяви плановете за разширяване на търговската мрежа на групата в още четири европейски държави. Освен в централата в Швейцария и присъствието на българския пазар, компанията днес има офиси в Румъния, Чехия, Унгария, Словакия и Словения, а през следващите месеци се планира да навлезе и в Полша, Литва, Латвия и Естония.

В нашето динамично ежедневие трудно намираме време за себе си и нещата, които ни радват. Нашата компания стартира с идеята да предостави на клиентите си луксозни продукти по достъпен и удобен начин.” сподели Ева Вучева.

* Спонсорирано съдържание

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти