Красота с 5 букви

Красота с 5 букви
Снимка: Марката

На специално събитие в присъствието на водещи громьори, блогъри и журналисти WYCON cosmetics отвори първия си магазин в България, който се намира на партерен етаж в Сердика център.

За откриването му у нас пристигна топ гримьорът Масимилиано Лате. Той демонстрира тенденциите за лято 2015 година и линията Wild Escape.

Негова муза беше настоящата Мис България - Симона Евгениева. Масимилиано представи визията на марката за летните дни, която залага на скулптурирано лице, но изглеждащо максимaлно естествено.

Графични линии подчертават очите и веждите, но акцент има и върху устните, за които той препоръча интензивни и плътни матови цветове от червената гама.

WYCON cosmetics е основана през 2009 година в Неапол. Само за няколко години тя успява да се наложи като една от водещите марки на Апенините и да отвори над 150 магазина.

Основните ценности на марката са високото качество, произведено в Италия и достъпните цени.

Екипът си е поставил за цел да даде възможност на все повече жени да използват висок клас декоративна козметика.

В магазините им работят професионални консултанти, чиято мисия е да накарат всяка дама да се чувства специална и да я посъветват за най-подходящите за нея продукти.

Два пъти годишно WYCON представя колекциите си пролет/лято и есен/зима, които диктуват модните тенденции в грима за сезона, а регулярно клиентите могат да открият и други нови продукти, както и много промоционални предложения.   

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти