Красиви и стилни

Красиви и стилни
Снимка: Thinkstock

Добрият външен вид е уважение първо към нас самите и след това към околните. Какво повелява бизнес етикетът, може да си припомните тук в интервюто ни със специалиста по протокол Кристина Крънчева.

Що се отнася до това как винаги да изглеждате добре, не само когато сте на работа, то ще ви дадем няколко основни съвета.

Като начало никога не прекалявайте с аксесоарите. Не се опитвайте да демонстрирате на околните колко много гривни, гердани и пръстени имате.

Ако сте избрали големи, тежки и набиващи се на очи обеци, то пропуснете колието и обратното.

Не прекалявайте с цветовете. Правилото, че жената трябва да има не повече от три цвята върху себе си може и да не се спазва на 100%, но задължително се съобразявайте какви нюанси избирате. Не се покривайте от главата до петите в един цвят, както и не комбинирайте различни разцветки на червено или розово, например.

Що се отнася до грима, той е неразделна част от визията, но много трябва да се внимава с него. Акцентът винаги трябва да пада или върху очи, или върху устни. Не може да нанесете черни сенки и червено червило, освен ако случаят не го позволява.

Ежедневният грим трябва само да подчертава красотата ви, не да се опитва да рисува такава. Внимавайте с количеството фон дьо тен, пудра и руж, тъй като те най-лесно се забелязват когато са в повече. Лицето изглежда като напукано и всички бръчки стават още по-видими.

Носете такива обувки, каквито са ви удобни. Не се качвайте на главозамайващо високи токчета, ако са ви неудобни и се чувствате нестабилни. Обувките трябва да са най-комфортната част от тоалета ви, ако искате да си спестите редица неудобства и мъки.

Не се плашете да експериментирате и да разнообразявате визията си с различни модели дрехи и аксесоари, които до момента не са присъствали в гардероба ви. Чувството да се видите с нещо ново е наистина освежаващо и мотивиращо.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти