Създадено за Lilly Drogerie

Коледно вълшебство: НАМАЛЕНИ подаръчни комплекти за цялото семейство!

Коледа подарък подаръци семейство елха празник
Снимка: iStock

Коледа вече е на прага ни, целият град блести в празнична украса, домовете сияят в очакване на най-хубавия празник от годината, когато цялото семейство ще се събере около елхата! По улиците цари настроение и всеки носи в ръцете си торби, пълни с подаръци за любимите хора.

Ранната подготовка винаги е добра идея, но често в последния момент изскачат някои от най-добрите предложения, с които да зарадвате цялото семейство. Какво по-добро от комплект козметика, който освен оригинален, е и практичен подарък и със сигурност ще бъде оценен и оползотворен?

Коледа подарък празник
Снимка: iStock

За целта днес се обръщаме за помощ към Lilly Drogerie! Подбрали сме 6 специални комплекта за малки и големи, които грабнаха вниманието ни и сме сигурни, че ТРЯБВА да вземете за любимите си хора, за да ги изненадате за Коледа!

А още по-добрата новина е, че всички в момента са на супер изгодна цена. До края на месеца можете да купите десетки видове козметика и то с до 28% ОТСТЪПКА. Можете да напълните пазарската си кошница със супер подаръци за вас самите и за близките хора и то дори спестявайки пари!

 

Gillette Skinguard (24,99 лв.*)

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

Какъв по-хубав подарък за любимия мъж от комплект за бръснене с успокояващ ефект за по-мека и гладка кожа? Gillette Skinguard включва гел за чувствителна кожа и самобръсначка със защитен мост между ножчетата, за предотвратяване на опъването на кожата и нейното раздразнение.

Пазарувай ТУК >>>

* Намален с -16%!

 

Dove Men Sport (8,99 лв.*)

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

За всички спортисти препоръчваме специалния комплект Dove Men Sport, който съчетава ефикасна защита срещу изпотяване и неприятни миризми с технология, която предпазва кожата от раздразнения. Dove предлага на мъжете висококачествено обгрижване за абсолютен комфорт на кожата и дълготрайно усещане за свежест. Комплектът включва дезодорант спрей, душ гел и хавлиена кърпа – идеален за след тренировка във фитнеса!

Пазарувай ТУК >>>

* Първоначалната му цена е 9,99 лв., така че ако го вземеш сега, спестяваш 10%!

 

Nivea Xmas'19 Face Care Urban Skin Cleansing (18,99 лв.*)

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

За нежните дами комплектът на Nivea Urban Detox включва мицерална вода, дневен крем, балсам за устни и удобна чанта. Детоксикиращата мицеларна вода е с 3-в-1 формула за дълбоко почистване и матиране на кожата с екстракт от зелен чай и водорасли. Дневният крем за защита на кожата осигурява дълготрайна хидратация, предпазва я от влиянието на околната среда, замърсяванията и вредната слънчева светлина. Съдържа така необходимите антиоксиданти, които укрепват естествената ѝ защита. Балсамът за устни е с натурални масла и масло от ший, който има приятна нежна текстура и незабавно се разтапя в устните и ги запазва хидратирани за 24 часа!

Пазарувай ТУК >>>

* Сега можеш да го вземеш с -24% отстъпка!

 

Gliss Repair (14,99 лв.*)

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

За всяка красива дама с прекрасна коса препоръчваме комплектът на Gliss с шампоан, спрей-балсам и лак за коса, опаковани в удобен и компактен несесер! Шампоанът Gliss Ultimate Repair осигурява екстремно възстановяване, устойчивост и блясък на силно увредената и суха коса. Спрей-балсамът помага за мигновено разресване, а в комбинация с лака за коса със специалната формула на 3 Weather Taft, той я предпазва от вятър и влага и спомага за защита от UV-лъчите.

Пазарувай ТУК >>>

* Ако го вземеш сега, спестяваш 3 лв.!

 

La Rive Disney Soy Luna Ouch (17,99 лв.*)

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

За малките дами Lilly Drogerie са подготвили вълшебен комплект на “La Rive” с любимата им героиня  – Луна от сериала “Soy Luna”! Детският парфюм е със свеж флорално-цитрусов аромат, който подхожда перфектно на изпълнените с енергия момичета, които обичат приключенията! Душ-гел и шампоан 2-в-1 пък има формула с меко почистващо действие и има изкушаващ сладък бонбонен аромат.

Пазарувай ТУК >>>

* Намален е с 10%, така че ако го вземеш сега, спестяваш 2 лв.!

 

Disney Spiderman (14,99 лв.*)

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

Едва ли има малък пакостник, който да не се зарадва искрено на тематичен комплект с любимия му супергерой! Disney Spiderman включва тоалетна вода, душ гел и ефектен прожектор за ръка. Тоалетната вода е с мека и нежна формула, богата на органични екстракти с деликатен и вълнуващ аромат, душ гелът измива нежно и дава усещане за гладка кожа.

Пазарувай ТУК >>>

* Сега можеш да го вземеш с -28% отстъпка!

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти