Кои са тенденциите в обувките за лято 2018

Обувките са страст!

На ток, равни, спортни, черни, nude, цветни, ботуши, кецове, сандали – няма значение какви са! Дайте ги насам - стига да са в крак с тенденциите, разбира се!

А какви са те за този сезон? Вижте в новото видео на Наталия от влога Natali’s Beauty!

Футуристични трейнъри

Или иначе казано – всякакви супер шантави маратонки, сякаш дошли от бъдещето – в различни цветове, с много нестандартни форми, комбинация от различни материи и текстури.

Токчета от 80-те

Осемдесетарските обувки отново се завръщат на модния подиум и по крачетата ни. Доста ретро форми, които обаче крещят „Шик!” А и ако сте смели в избора на цветове, тази обувка може да бъде звездата във вашия тоалет.

Ярко и крещящо

Много дизайнери залагат на ярките цветове при обувките за сезон пролет-лято 2018. Най-много се открояват жълтото, червеното и синьото. Тях можете да комбинирате както с много пъстри тоалети, така и с класическите черно, бяло и деним. Всичко зависи от смелостта и творчеството ви.

обувки лято тенденции
Снимка: Thinkstock

Прозрачна пластмаса

За второ поредно лято ще бъдат модерни обувките от прозрачна пластмаса. Аз пак да си кажа – на мен тази тенденция хич не ми е по вкуса, но ако вие все пак искате да я следвате, въоръжете се с търпение и сили, защото повечето такива обувки наистина са много неудобни.

Извити токчета

Скулптурираните токове, странни, чудати, сякаш излезли от илюстрация на детска книга, са тотален хит този сезон. Не подхождайте към тях предубедено! Дайте им шанс, осмислете ги и рискувайте! От една страна са супер удобни, от друга – привличат вниманието и са точното попадение.

Пера

Перата като допълнителен елемент върху обувката също са хит за пролет-лято 2018. От една страна екстравагантни, от друга – закачливи и потрепващи при всяка крачка – с тях обувката се превръща в бижу!

мода тенденции обувки
Снимка: Thinkstock

Чорап и сандал? О, да!

До преди няколко години комбинацията от сандал и чорап се считаше за най-голямата модна грешка. Не и днес! Чорапите с геометрични форми, в щури цветове и с най-различни принтове са страшно актуални.

Всичко в бяло

Всеки сезон си има цвят звезда. При обувките този път това е Негово Величество Бялото. Всяка обувка в бял цвят е интересна, модна находка. Комбинира се лесно, но не е лесно поддържането ѝ, особено с чистотата на нашите улици. Затова, ако избирате бяло, имайте предвид, че след всяко прибиране, ще е необходимо щателно почистване.

Умни обувки

2018 е! Няма как да пропусна и всички онези умни обувки, плод на щурото технологично мислене. Днес вече можем да се сдобием с както с такива, които имат една основа и различни по височина токове, така и със сменящи цветовете си чифтове.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти