Създадено за Regulat Pro Hyaluron

Код BEAUTIFICATION: всяка клетка от тялото ти има нужда от любов, за да си красива!

красавица
Снимка: iStock

Красотата е излъчване, красотата е здраве, красотата ни е закодирана във всяка една от 100-те трилиона клетки на нашето тяло.

Ето защо е толкова важно да активираме кода на красотата навсякъде в нас, с много любов, внимание и грижа.

Тази активация не се улеснява много от забързания ни начин на живот в градове, които също не помагат много с мръсния си въздух и липса на чиста храна. Дори в момента, докато четете това, синята светлина на екрана, от който го четете, затруднява активирането на код Красота.

Но ние няма да се предадем и да се откажем да изглеждаме по възможно най-добрия начин за всяка edna от нас.

Ще се доверим на специалистите от Regulatpro® Hyaluron, събрали всичко необходимо за красотата на всяка наша клетка в малки бутилчици с мощен антиейдж ефект.

Тайната им, те ни я разкриват щедро, се крие в съчетанието на Regulatessenz и витамин C, естествен силициев двуокис, биотин, цинк, мед и хиалуронова киселина. Всички те се грижат за здравето и красотата на кожата, косата и ноктите по естествен и пречистен начин.

Vedra International
Снимка: Vedra International

Regulatessenz® e получена от отгледани при сертифицирани био условия свежи плодове, зеленчуци, ядки и подправки чрез уникален метод на каскадна ферментация. Тя има изключителна способност да енергизира всяка една клетка в тялото, но едновременно с това да пренася ефективно молекулите на хиалуроновата киселина - съчетание на концентрираната сила на природата с високо иновативна наука.

Освен ролята си на транспортьор на хиалуроновата киселина, Regulat есенцията в Regulatpro® Hyaluron има силата да активира митохондриите в клетката да произвеждат нужната енергия и така да поддържат всяка клетка здрава и да намалят оксидативния стрес. A той, нека си припомним, е виновник за липсата на енергия, за изморения външен вид и трудността да живеем дните си пълноценно.

Течната формула се абсорбира мигновено от организма и ефектът не закъснява – здрави, нечупливи нокти, силна коса и блестяща кожа. Добавяме и „невидимите“, но осезаеми здравословни ползи за тялото и получаваме перфектният ключ за отключване на красотата.

регулатпро
Снимка: Vedra International

Ето защо не е изненада, че водещи топ естетични лекари и клиники застават зад продукта Regulatpro® Hyaluron, които е доказал своите качества и спомага за поддържаща терапия след естетични процедури. В техните клиники в цялата страна бяха проведени серия от събития за най-модерните техники за поддържането на здравето и младостта под надслов „Код: Beautification”.

Красотата не може да се разглежда отделно от другите аспекти на живота ни, защото ние сме истински красиви тогава, когато сме щастливи, балансирани, здрави. Поради това специалните гости на събитията бяха преведени през специален уъркшоп с игри за себеопознаване и подобряване на цялостната хармония на тялото и духа за истинска красота отвътре. Резултатът: всяка дама успя да дефинира свой индивидуален Код Beautification, който да бъде отправна точка за грижата за здравето и красотата.

В Пловдив VIP събитията за себеосъзнаването и кода на младостта се проведоха в клиника „Dermavist“ на д-р Ива Стоилова, а във Варна в клиника Dr-Denkova DERMATOLOGY на д-р Радина Денкова. В София клиниките, които заедно с Регулатпро Хиалурон подариха това специално изживяване на своите клиенти бяха Dr. Paskova Derma Vita Clinic на д-р Катя Паскова, Viderm clinic на д-р Шаркови, Aestheline Dermatology на д-р Иван Пеев и „Сигмамед“ с д-р Веселина Михайлова. Висококвалифицираните експерти в естетичната дерматология имаха възможността да запознаят всички присъстващи с предимствата на Regulatpro Hyaluron и да им помогнат да се обяснят в любов на всяка клетка от тялото си.

Още снимки от събитията вижте в галерията >>>

Защото само така ще поддържаме красотата и младостта си, без значение на каква възраст сме.

Vedra International
Снимка: Vedra International

Можете да се възползвате от страхотнo промоционално предложение, което ще намерите в аптеки в цялата страна: Ремедиум , 36.6, Дара, Афиа, Гален, Орфей, Панацея Благоевград, Нове, Илана, Здраве кв.Обеля, Авицена Алабин гр. София, Здраве гр.Ямбол, Салвия гр.В.Търново, Блажев гр.Шумен, Санита 98 гр.Варна, Ралица гр.Исперих,.

Повече информация за продукта ще да намерите на: regulat.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти