Кейт Мидълтън е ослепителна с тези две визии в синьо

Кейт Мидълтън
Снимка:

Херцогинята на Кеймбридж продължава да очарова със стила си по време на обиколката в Шотландия.

По-рано тази седмица Кейт Мидълтън се появи в син тоалет, поразително напомнящ на една от визиите на принцеса Даяна през 90-те (вижте тук). Това не попречи на бъдещата кралица да продължи с избора си на дрехи в същата гама.

За прожекция на филма „Круела“ в замъка Холируудхаус в сряда Кейт се появи в любимия си модел дреха – сако тип рокля, но този път на шотландско каре. В тартана моделът на марката Holland Cooper преплита синьо, лилаво и зелено, в какъвто цвят са и обувките на ток, носени от херцогинята.

Интересен детайл тук са и сапфирените обеци, собственост на кралица Елизабет. Тях Нейно величество получава като подарък при обиколката си в Персийския залив през 1979 година, отбелязват от HELLO!.

В четвъртък Кейт Мидълтън присъства на закриващата церемония на Общото събрание на църквата на Шотландия, а за събитието заложи на елегантна светлосиня рокля тип палто на Catherine Walker. Елементи като ревери, едри копчета и колан добавят изисканост към модела, вдъхновен от 80-те, а в сходен нюанс бяха и велурените ѝ обувки.

Херцогинята носеше брошка с флорален елемент и подходящи обеци в същия стил, завършвайки визията си със златна огърлица на Kiki McDonough.

Вижте още снимки в галерията долу.

Кейт Мидълтън пленява в синя рокля с полъх от 80-те

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти