Кейт Мидълтън се появи като принцеса Даяна, а принц Уилям се пошегува с музикалните умения на херцогинята

колаж Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

Кейт Мидълтън се присъедини към обиколката на съпруга си принц Уилям в Шотландия, където двамата посетиха Единбург в понеделник.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж започнаха деня на гости на благотворителната организация Turning Point, осигуряваща грижи за хора със зависимости и специални нужди, а по-късно посетиха и кафе-кухнята към двореца Холируудхаус, където се приготвят ястия, раздавани на уязвими семейства. Там двойката запретна ръкави, за да приготви индийски питки чапати и пакетира къри за разнос.

Кейт Мидълтън и принц Уилям в Шотландия

За появата си Кейт Мидълтън бе избрала дрехи в кралско синьо – вталено сако Zara и плисирана пола Hope, съчетани с чантичка и обувки на висок ток в неутрални тонове.

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

Визията на херцогинята изглежда много сходна с тоалет на принцеса Даяна, с който майката на принц Уилям и принц Хари се появява през 1992 г.

Херцогът и херцогинята прекараха следобеда близо до шотландската столица в център за намаляване на насилието в страната. В компанията Heavy Sound, предлагаща музика, спорт и творчески дейности в необлагодетелствани райони, Кейт Мидълтън се опита да композира песен.

След като натисна няколко бутона, за да миксира звуци, херцогинята се разсмя, чувайки несполучливия резултат, а принц Уилям се пошегува: „Моля, изключете го, от това ме заболяват ушите.“ На тръгване Кейт се обърна към служители: „Извинете, че оставих толкова ужасна песен. Изтрийте я, изтрийте я!“

Вижте още снимки в галерията долу!

Кейт Мидълтън и принц Уилям в Шотландия

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти