Кейт Бланшет на корицата на списание "Вог"

Досега Кейт Бланшет е спечелила един "Оскар" през 2005 г. за поддържаща роля във филма "Авиаторът", режисиран от Мартин Скорсезе
Снимка: Getty/Guliver

Австралийската актриса Кейт Бланшет украси корицата на януарския брой на американското издание на списание "Вог" ("Vogue"). С това появяванията ѝ на корицата на модната библия стават пет на брой.

Бланшет е номинирана за "Златен глобус" за ролята си във филма на Уди Алън "Син Жасмин" ("Blue Jasmine"), където играе заедно в Алек Болдуин. Церемонията по награждаването ще се проведе в Лос Анджелис на 12 януари. Освен това тя бе удостоена и с номинация на Гилдията на киноактьорите в САЩ за същото нейно екранно превъплъщение.

Най-новата лента с участието на Кейт е кинопродукцията "The Monuments Men", чийто режисьор е Джордж Клуни. Историята разказва за група мъже, които се опитват да опазят безценни произведения на изкуството от окупацията на нацистите по време на Втората световна война. Сред останалите актьори, партниращи на Бланшет, забелязваме Мат Деймън, Бил Мъри, Джон Гудман и самия Джордж Клуни.

През март австралийката заминава за Синсинати, където ще се снима в драмата "Керъл" ("Carol"), адаптирана по книгата "Цената на солта", написана от американската писателка Патриша Хайсмит. Филмът ни пренася през 50-те години на миналия век, за да пресъздаде част от живота на служителка в нюйоркски универсален магазин (Руни Мара), която се влюбва в по-възрастна от нея жена (Кейт Бланшет).

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти