Карла Бруни сключи примамлив договор

Карла Бруни бе един от най-успешните световни модели от края на 80-те и средата на 90-те години на миналия век. Тя е имала любовни връзки с музиканти като Ерик Клептън и Мик Джагър
Снимка: Getty/Guliver

Бившата първа дама на Франция Карла Бруни-Саркози подписа договор и вече е лице на най-новата рекламна кампания на марката за луксозни бижута "Булгари" ("Bvlgari"), притежаваща над 300 бутика по света.

Манекенката сключи брак с бившия френски президент Никола Саркози през февруари 2008 г., и от години не се е занимавала с моделство, като вместо това избра да се съсредоточи върху съживяването на музикалната си кариера и издаването на своя четвърти албум "Little French Songs", който бе пуснат на пазара през април 2013 г.

Но сега 45-годишната красавица ще стане лице на часовници, маншети, огърлици и други аксесоари на италианската компания "Булгари", която е създадена през 1884 г., а днес състоянието на бранда е оценено на 1 милиард долара.

Да припомним, че само преди броени дни името на Карла бе замесено в скандал, след като френски блогъри поискаха от нея да върне парите (в размер на повече от 400 хиляди евро), отпуснати незаконно от Елисейския дворец през 2011 г. за създаване на сайта ѝ, в който тя представя свои хуманитарни и музикални проекти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти