Какво е FaceTite & NeckTite?

g
Снимка: Thinkstock

FaceTite & NeckTite е алтернативна апаратна процедура на оперативния фейслифтинг, без травми и с кратък възстановителен период. За разлика от традиционния фейслифтинг при, който имаме силно отпускане на кожата след известно време, при FaceTite & NeckTite това не може да се случи.

Чрез радиочестотата ние стимулираме естествените процеси на синтез на колаген и еластни в кожата. Затова и резултатът от процедурата е стегната кожа за цял живот. Една процедура с FaceTite & NeckTite се прави веднъж на 5-7 години поради изключително силния ефект.

г
Снимка:

Процедурата се предлага за първи в  България, единствено в клиниките на дерматолозите  д-р Радина Денкова в Aesthe Clinic, д-р Дончо Етугов в Este Derm в София, както и д-р Ива Стоилова в Derma Vist в Пловдив.

г
Снимка:

FaceTite и NeckTite са двa революционни накрайника, използвани, за да се прилага RFAL технологията на машината InMode. RFAL технологията представлява радиочестотна асистирана липолиза, която термично атакува подкожната мазнина и стяга колагеновата тъкан за оформяне и контуриране на лицето и малки области на тялото. 

FaceTite и NeckTite са идеални за малки площи, които изискват стягане като: шия, бузи, ръце, вътрешната част на бедрата, гърди и колене.

г
Снимка:

КАК РАБОТЯТ?

FaceTite - използва канюла с пластмасов накрайник, който позволява на специалистите да работят безопасно подкожно с RF (радиочестота) за свиване и оформяне на лицето в малки области. FaceTite е добро решение при отпусната кожа, която изисква стягане без да е необходимо отстраняване на мазнини. Областите, в които това се извършва са около очите, веждите, челото, бузите и устата. 

г
Снимка:

Вместо традиционния оперативен лифтинг на лицето, пациентите  на FaceTite се възползват от процедура без рязане, без престой за възстановяване, наличие на по-малко подуване и дискомфорт. 

г
Снимка:

NeckTite - е процедура, която се използва за шията, горната част на дланите или вътрешната част на бедрата в малки до средни площи. Тя намалява излишните мазнини чрез радиочестотна енергия. С леко и контролирано затопляне, процедурата помага да се стегне кожата, за да се възстанови контура в зоната на третиране. 

Радиочестотна енергия преминава от вътрешен към външен електрод като стимулира производството на колаген, загрява цялата матрица на меките тъкани, в резултат на което се получава на коагулация на мастната, съдова и фиброзна тъкан.

г
Снимка:

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ТРЯБА ЛИ FACETITE и NECKTITE ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ С КОМБИНАЦИЯ? 
Това зависи от вашият естетически проблем. Вашият специалист може да реши да използва процедурите в комбинация или отделно. 

КАК ТАЗИ ПРОЦЕДУРА Е ПО-ДОБРА ОТ ЛИПОСУКЦИЯТА? 
Ако правите липосукция в областта на шията, можете да получите резултат по-лош отпреди процедурата, като прекалена отпусната и излишна кожа. С NeckTite пациентите виждат по-добри резултати, тъй като топлинната енергия стяга зоната, докато мазнините се отстраняват за разлика от липосукцията, която само отстранява мазнините. 

г
Снимка:

ПО-ДОБРА АЛТЕРНАТИВА ЛИ Е ОТ ФЕЙСЛИФТИНГ? 
FACETITE и NECKTITE са много по-малко травматични процедури, с по-малко подуване и дискомфорт. 

КОЛКО БЪРЗО ЩЕ ВИДИТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ? 
Резултатите могат да се видят веднага, но са най-забележими след 6-12 седмици.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

През декември най-много ми се...

Мара Белчева - красивата българска поетеса
Известни

Мара Белчева - красивата българска поетеса

Битка за сърцето на една от най-красивите поетеси била причина...

Маршът на незадоволените жени
Свободно време

Маршът на незадоволените жени

Телата им са покрити с кожа, главата с косми, имат две очи...

8-те навика на щастливите хора
Свободно време

8-те навика на щастливите хора

Има много практични неща, които всяка от нас прави...

Абонамент