Какво е актуално тази есен

Какво е актуално тази есен
Снимка: Deichmann

Модата е много повече от "нещо за носене".

И въпреки че лятото се изнина неусетно, няма причина да не се радваме на предстоящите студени дни, особено, когато знаем, че те са повод за нови покупки.

Гардеробът ни има нужда от по-дебели блузи, панталони, поли и палта, и най-вече - обувки!

Есенното време може да бъде много приятно, топло и слънчево и в един момент да ни изненада с дъжд и вятър. Затова е най-добре да сте подготвени за различните метеорологични условия.

"Дайхман" (Deichmann) отправи своите предложения към дамите за предстоящите по-хладни сезони. Доминиращи ще бъдат както обувките на висок ток с платформа, закачливите боти или по-грубоватите ботуши до глезена, така и стилът colour blocking, представен от двутонни съчетания.

Ето и новите тенденции при обувките:

• Обувки с висок ток и платформи: Обувките с високи токчета категорично вече не напускат дома без платформи. В миналото някога пренебрегвани, токчетата-платформи си извоюваха и поради удължаващият краката ефект постоянно място в сърцата на любителите на модата.

• Colour Blocking: Последен писък на лятото, който се наложи светкавично в новия сезон. Не по-малко вълнуващи са комбинациите на цветовете, които и през есента ще бъдат отново истински празник за окото.

• Спортна есен: До модните върхове можем да стигнем с актуални тип планинарски модели и боти с връзки. Подметките с по-груба структура, пригодена за дейности на открито, придават характер, без да се отказваме от необходимия шик.

• Ярки цветове: След това лято окото ни свикна с ярките цветове и не би искало да се лиши от тях и през есента. Така че искрящо червеното, розовото, синьото са все още актуални.

• Кафяви тонове: Неотлъчни спътници на есента са естествено разнообразните кафяви тонове, които от топлите нюанси на коняченото до силно шоколадовото покриват цялата гама и допринасят за изискана женственост.

• Боти: Те почти отнеха първенството на ботушите с висок шафт…Новите попълнения от боти и закачливи ботушки до глезена със сигурност ще бъдат моден акцент.

• Парти стил: Черното ще се наложи най-късно тогава, когато отново стане време за празнични поводи и шикозни партита. Семпли, но елегантни и секси, за да сме перфектни и в центъра на вниманието.

• Чанти: Незаменимият аксесоар побира в себе си всички съкровища, необходими на една дама.

Затова още по-радващ е големият избор на цветове, размери и стилове.

Актуалните модели от есенно-зимната колекция ще намерите при Deichmann, както винаги на сензационно добри цени.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти